HEDWIG DEWULF

Contactgegevens HEDWIG DEWULF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEDWIG DEWULF: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEDWIG DEWULF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IZEGEMSTRAAT 75 B; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51228264 (+32-51228264) 51228264 (+32-51228264)

Fax (fax): +32 (65) 995-32-83 +32 (65) 995-32-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEDWIG DEWULF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEDWIG DEWULF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEDWIG DEWULF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEDWIG DEWULF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEDWIG DEWULF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEDWIG DEWULF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEDWIG DEWULF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEDWIG DEWULF
Products information HEDWIG DEWULF

BTW identificatienummer (tax): BE05165466308
Ondernemingsnummer: 8873077392
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in HEDWIG DEWULF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEDWIG DEWULF
(Get full report from official database of BE for HEDWIG DEWULF)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEDWIG DEWULF
Addition kinds of activities for HEDWIG DEWULF

382700. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
30690109. Waterflessen, rubber | Water bottles, rubber
34849900. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
38450117. Positie emissie tomografie (pet scanner) | Position emission tomography (pet scanner)
39440702. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive
49259900. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
51310106. Drapery materiaal, geweven | Drapery material, woven
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services

Werken bij HEDWIG DEWULF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEDWIG DEWULF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEDWIG DEWULF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEDWIG DEWULF. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

 • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Staden. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Student bakkerij (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

 • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

 • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

  Regio: 'S GRAVENVOEREN

  Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

  Type: Vaste Job

  Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

 • HR Director (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: HR Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

 • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

  Type: Vaste Job

  ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

 • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: BELFLEUR

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van HEDWIG DEWULF in sociale netwerken
Look for responds of HEDWIG DEWULF in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEDWIG DEWULF. Laat een reactie achter voor HEDWIG DEWULF. HEDWIG DEWULF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEDWIG DEWULF. Leave a respond for HEDWIG DEWULF. HEDWIG DEWULF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEDWIG DEWULF op de google maps. Adres en contacten HEDWIG DEWULF
Location of HEDWIG DEWULF on the google maps. Address and contacts of HEDWIG DEWULF

Andere gerelateerde bedrijven als come HEDWIG DEWULF HEDWIG DEWULF: JET | LIGHT SYSTEM'S | Résidence Beethoven | HUIS ZUCHELLI | EGIDE FORTHOMME

Other related companies as HEDWIG DEWULF: JET | LIGHT SYSTEM'S | Résidence Beethoven | HUIS ZUCHELLI | EGIDE FORTHOMME

HEDWIG DEWULF is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEDWIG DEWULF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05165466308. Het bedrijf HEDWIG DEWULF bevindt zich op het adres: IZEGEMSTRAAT 75 B; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HEDWIG DEWULF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEDWIG DEWULF is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEDWIG DEWULF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEDWIG DEWULF, openstaande posities, locatie van HEDWIG DEWULF op de kaart.

HEDWIG DEWULF is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEDWIG DEWULF, company assigned to the tax number BE05165466308. The company HEDWIG DEWULF is located at the address: IZEGEMSTRAAT 75 B; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HEDWIG DEWULF were not found.
The main activity of HEDWIG DEWULF is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HEDWIG DEWULF is not available. You also can look at reviews of HEDWIG DEWULF, open positions, location of HEDWIG DEWULF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEDWIG DEWULF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEDWIG DEWULF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEDWIG DEWULF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEDWIG DEWULF, employees, financial statistics.