HAMENDE COMBUSTIBLES

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • HAMENDE COMBUSTIBLES
Private companiesMetal Mining • HAMENDE COMBUSTIBLES

Contactgegevens HAMENDE COMBUSTIBLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAMENDE COMBUSTIBLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAMENDE COMBUSTIBLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'AVERNAS 5; 4287; LINCENT, België

Telefoon (phone): 19635445 (+32-19635445) 19635445 (+32-19635445)

Fax (fax): +32 (56) 329-80-55 +32 (56) 329-80-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAMENDE COMBUSTIBLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAMENDE COMBUSTIBLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAMENDE COMBUSTIBLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAMENDE COMBUSTIBLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAMENDE COMBUSTIBLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAMENDE COMBUSTIBLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAMENDE COMBUSTIBLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAMENDE COMBUSTIBLES
Products information HAMENDE COMBUSTIBLES

BTW identificatienummer (tax): BE03359863281
Ondernemingsnummer: 2429046630
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 542,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in HAMENDE COMBUSTIBLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAMENDE COMBUSTIBLES
(Get full report from official database of BE for HAMENDE COMBUSTIBLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAMENDE COMBUSTIBLES
Addition kinds of activities for HAMENDE COMBUSTIBLES

251402. Metalen keuken en eetkamer meubels | Metal kitchen and dining room furniture
514902. Huisdiervoer | Pet foods
26720207. Tape, drukgevoelig: gemaakt van aangekochte materialen | Tape, pressure sensitive: made from purchased materials
36479906. Motorlampen | Motorcycle lamps
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic
51980103. Emailen | Enamels
72310102. Elektrolyse en epilatorische diensten | Electrolysis and epilatory services
76990901. Fietsherstel | Bicycle repair shop
80519902. Uitgebreide zorgfaciliteit | Extended care facility

Werken bij HAMENDE COMBUSTIBLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAMENDE COMBUSTIBLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAMENDE COMBUSTIBLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAMENDE COMBUSTIBLES. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

 • Horeca personeel (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

 • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

  Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

 • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Jobstudent (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Poetshulp Student (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Waregem zijn wij op zoek naar een poetshulp voor de hygiënische taken binnen productie omgevingen, bedrijven, e.d. Urenregeling Maandag : 5u - 9u Dinsdag : 5u - 12u woensdag : 5u - 10u Donderdag : 5u - 9u Vrijdag : 5u - 12u

 • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

 • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Teqoia Antwerpen

  Type: Vaste Job

  De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

 • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

Zoek naar antwoorden van HAMENDE COMBUSTIBLES in sociale netwerken
Look for responds of HAMENDE COMBUSTIBLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAMENDE COMBUSTIBLES. Laat een reactie achter voor HAMENDE COMBUSTIBLES. HAMENDE COMBUSTIBLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAMENDE COMBUSTIBLES. Leave a respond for HAMENDE COMBUSTIBLES. HAMENDE COMBUSTIBLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAMENDE COMBUSTIBLES op de google maps. Adres en contacten HAMENDE COMBUSTIBLES
Location of HAMENDE COMBUSTIBLES on the google maps. Address and contacts of HAMENDE COMBUSTIBLES

Andere gerelateerde bedrijven als come HAMENDE COMBUSTIBLES HAMENDE COMBUSTIBLES: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | CATHERINE COMBLAIN | LIGUE FRANCOPH. BELGE DE SAUVETAGE | CI-23 | Hasco Belgium BVBA

Other related companies as HAMENDE COMBUSTIBLES: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | CATHERINE COMBLAIN | LIGUE FRANCOPH. BELGE DE SAUVETAGE | CI-23 | Hasco Belgium BVBA

HAMENDE COMBUSTIBLES is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAMENDE COMBUSTIBLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03359863281. Het bedrijf HAMENDE COMBUSTIBLES bevindt zich op het adres: RUE D'AVERNAS 5; 4287; LINCENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 542,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HAMENDE COMBUSTIBLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAMENDE COMBUSTIBLES is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAMENDE COMBUSTIBLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAMENDE COMBUSTIBLES, openstaande posities, locatie van HAMENDE COMBUSTIBLES op de kaart.

HAMENDE COMBUSTIBLES is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAMENDE COMBUSTIBLES, company assigned to the tax number BE03359863281. The company HAMENDE COMBUSTIBLES is located at the address: RUE D'AVERNAS 5; 4287; LINCENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 542,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HAMENDE COMBUSTIBLES were not found.
The main activity of HAMENDE COMBUSTIBLES is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HAMENDE COMBUSTIBLES is not available. You also can look at reviews of HAMENDE COMBUSTIBLES, open positions, location of HAMENDE COMBUSTIBLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAMENDE COMBUSTIBLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAMENDE COMBUSTIBLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAMENDE COMBUSTIBLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAMENDE COMBUSTIBLES, employees, financial statistics.