HAESAERT

Contactgegevens HAESAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAESAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAESAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANSBEKESTRAAT 4; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93715754 (+32-93715754) 93715754 (+32-93715754)

Fax (fax): +32 (53) 626-70-47 +32 (53) 626-70-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAESAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAESAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAESAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAESAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAESAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAESAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAESAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAESAERT
Products information HAESAERT

BTW identificatienummer (tax): BE08207305908
Ondernemingsnummer: 1169189453
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in HAESAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAESAERT
(Get full report from official database of BE for HAESAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAESAERT
Addition kinds of activities for HAESAERT

072303. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
22419906. Slang stof, buisvormig | Hose fabric, tubular
36929901. Droge cel batterijen, enkele of meerdere cellen | Dry cell batteries, single or multiple cell
50990402. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive
73891201. Etiketten flessen, blikjes, kartons, enz. | Labeling bottles, cans, cartons, etc.

Werken bij HAESAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAESAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAESAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAESAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromechanicien (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

 • Junior Calculator Staalbouw (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als junior calculator ben je mede verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor de opmaak van offertes voor staalbouwprojecten. Calculeren, kostprijzen bepalen, offertes opstellen en creatief zoeken naar oplossingen maken deel uit van je takenpakket. Wat ga je doen? - Verzamelen van informatie voor opmaak van offertes - Opvragen prijzen en offertes aan derden - Opstellen conceptoffertes - Voorleggen conceptofferte aan hoofd van de calculatie - Aandragen van (innovatieve) ideeën - Deelname aan Kick-off meeting & afdelingsoverleg

 • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

 • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

 • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

 • Passie & talent om als 'stroomleider' te werken!!! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een fijn en zeer gezond en sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technische software, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die geboren zijn voor een job als stroomleider (elektrotechnieker)! Als Stroomleider word je zowel voor projectmatige ontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet bij industriële klanten of grote projecten Jouw takenpakket bestaat oa. uit volgende verantwoordelijkheden: * elektrische schema’s lezen * zelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannen * kabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluiten * kabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoek * elektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluiten * ervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijn Belangrijk om weten, is dat je aan de slag kan gaan in een bedrijf dat zeer respectvol omgaat met zijn medewerkers. Er wordt continu aandacht geschonken aan de ontwikkeling (via opleidingen) en het welzijn van alle collega's!!!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

 • Bijlesgever fysica (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Promomedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

 • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

  Type: Vaste Job

  U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

 • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Take The Lead

  Type: Vaste Job

  We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

Zoek naar antwoorden van HAESAERT in sociale netwerken
Look for responds of HAESAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAESAERT. Laat een reactie achter voor HAESAERT. HAESAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAESAERT. Leave a respond for HAESAERT. HAESAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAESAERT op de google maps. Adres en contacten HAESAERT
Location of HAESAERT on the google maps. Address and contacts of HAESAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come HAESAERT HAESAERT: MEMLINC HOTEL NV | VAL?RIE DAX | Maes Hoogwerkers NV | GARAGE AUSPERT J | LUC BERGHMANS

Other related companies as HAESAERT: MEMLINC HOTEL NV | VAL?RIE DAX | Maes Hoogwerkers NV | GARAGE AUSPERT J | LUC BERGHMANS

HAESAERT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAESAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207305908. Het bedrijf HAESAERT bevindt zich op het adres: HANSBEKESTRAAT 4; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HAESAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAESAERT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAESAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAESAERT, openstaande posities, locatie van HAESAERT op de kaart.

HAESAERT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAESAERT, company assigned to the tax number BE08207305908. The company HAESAERT is located at the address: HANSBEKESTRAAT 4; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HAESAERT were not found.
The main activity of HAESAERT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HAESAERT is not available. You also can look at reviews of HAESAERT, open positions, location of HAESAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAESAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAESAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAESAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAESAERT, employees, financial statistics.