GIJBELS

Contactgegevens GIJBELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIJBELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIJBELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GESTELSESTEENWEG 122; 2450; MEERHOUT, België

Telefoon (phone): 14300185 (+32-14300185) 14300185 (+32-14300185)

Fax (fax): +32 (10) 230-90-40 +32 (10) 230-90-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIJBELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIJBELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIJBELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIJBELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIJBELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIJBELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIJBELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIJBELS
Products information GIJBELS

BTW identificatienummer (tax): BE06878509521
Ondernemingsnummer: 8570129394
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in GIJBELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIJBELS
(Get full report from official database of BE for GIJBELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIJBELS
Addition kinds of activities for GIJBELS

238700. Kleding riemen | Apparel belts
355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
517299. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
23860102. Hoeden en petten, leer | Hats and caps, leather
33130100. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
38210401. Saldi, laboratorium | Balances, laboratory
79960000. Pretparken | Amusement parks

Werken bij GIJBELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIJBELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIJBELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIJBELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

 • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

 • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Metser- diender (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: JURI

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

 • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

 • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: LA FRECHA

  Type: Flexijob

  U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van GIJBELS in sociale netwerken
Look for responds of GIJBELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIJBELS. Laat een reactie achter voor GIJBELS. GIJBELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIJBELS. Leave a respond for GIJBELS. GIJBELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIJBELS op de google maps. Adres en contacten GIJBELS
Location of GIJBELS on the google maps. Address and contacts of GIJBELS

Andere gerelateerde bedrijven als come GIJBELS GIJBELS: MAES | ELECTROVOLET | MARCEL DE COSTER | BERTIAU C - BERTIAU F | Claudia Nagelstudio Schoonheidsinstituut

Other related companies as GIJBELS: MAES | ELECTROVOLET | MARCEL DE COSTER | BERTIAU C - BERTIAU F | Claudia Nagelstudio Schoonheidsinstituut

GIJBELS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIJBELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06878509521. Het bedrijf GIJBELS bevindt zich op het adres: GESTELSESTEENWEG 122; 2450; MEERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in GIJBELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GIJBELS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIJBELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIJBELS, openstaande posities, locatie van GIJBELS op de kaart.

GIJBELS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIJBELS, company assigned to the tax number BE06878509521. The company GIJBELS is located at the address: GESTELSESTEENWEG 122; 2450; MEERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in GIJBELS were not found.
The main activity of GIJBELS is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GIJBELS is not available. You also can look at reviews of GIJBELS, open positions, location of GIJBELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIJBELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIJBELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIJBELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIJBELS, employees, financial statistics.