GERMAINE DONY

Contactgegevens GERMAINE DONY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERMAINE DONY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERMAINE DONY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CR?TIAS 116BA; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82744420 (+32-82744420) 82744420 (+32-82744420)

Fax (fax): +32 (61) 297-64-40 +32 (61) 297-64-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERMAINE DONY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERMAINE DONY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERMAINE DONY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERMAINE DONY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERMAINE DONY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERMAINE DONY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERMAINE DONY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERMAINE DONY
Products information GERMAINE DONY

BTW identificatienummer (tax): BE02591918945
Ondernemingsnummer: 3335418701
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in GERMAINE DONY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERMAINE DONY
(Get full report from official database of BE for GERMAINE DONY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERMAINE DONY
Addition kinds of activities for GERMAINE DONY

7241. Kapper winkels | Barber shops
28139908. Lachgas | Nitrous oxide
34480105. Kassen, geprefabriceerde metalen | Greenhouses, prefabricated metal
36250102. Motorcentra | Motor control centers
76990802. Microscoop reparatie | Microscope repair
81110000. Legale diensten | Legal services
87420505. Planning consultant | Planning consultant

Werken bij GERMAINE DONY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERMAINE DONY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERMAINE DONY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERMAINE DONY. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

 • Chauffeur CE M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

 • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

 • Teamleader nacht (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

 • Servicetechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

 • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • HUISHOUDHULP VOOR SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint Martens Latem.

 • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • Hostess: kinderanimatie Suske en Wiske (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Xtra is op zoek naar 2 studenten die in de huid van Suske en Wiske willen kruipen. - Op 27/10/18 (10:30u-18:00u) en 28/10/18 (10:00u-17:30u) organiseert de standaard uitgeverij signeersessies. - Je zult per dag op drie verschillende locaties aanwezig moeten zijn. Het is belangrijk dat een van de studenten een auto heeft. - Een Suske of Wiske pak dragen (dit pak krijg je ter plaatsen ter beschikking) - Animatie met kinderen

 • TANDTECHNICUS (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: DENTAL LABO LEYMAN

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld in het maken van kunstgebitten.

 • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

  Regio: LOVENJOEL

  Bedrijf: DEMESMACRE

  Type: Vaste Job

  Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

 • Zelfstandige electromechanieker gezocht !! (HELDERGEM)

  Regio: HELDERGEM

  Bedrijf: B & A

  Type: Zelfstandige activiteit

  B&A is een outsourcingbedrijf die technische ondersteuning biedt aan bedrijven . Momenteel kijken we uit naar een Electromechanieker op zelfstandige basis . Heb je er altijd van gedroomd om zelfstandig op te starten maar toch werkzekerheid te hebben? Kom gerust eens luitsteren bij ons .

Zoek naar antwoorden van GERMAINE DONY in sociale netwerken
Look for responds of GERMAINE DONY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERMAINE DONY. Laat een reactie achter voor GERMAINE DONY. GERMAINE DONY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERMAINE DONY. Leave a respond for GERMAINE DONY. GERMAINE DONY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERMAINE DONY op de google maps. Adres en contacten GERMAINE DONY
Location of GERMAINE DONY on the google maps. Address and contacts of GERMAINE DONY

Andere gerelateerde bedrijven als come GERMAINE DONY GERMAINE DONY: HUIS SKOEBIDOE | EMPIRE COIFFURE | CARINE VANOVERSCHELDE | SOMEX NV | Noppe

Other related companies as GERMAINE DONY: HUIS SKOEBIDOE | EMPIRE COIFFURE | CARINE VANOVERSCHELDE | SOMEX NV | Noppe

GERMAINE DONY is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERMAINE DONY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02591918945. Het bedrijf GERMAINE DONY bevindt zich op het adres: RUE DES CR?TIAS 116BA; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in GERMAINE DONY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERMAINE DONY is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERMAINE DONY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERMAINE DONY, openstaande posities, locatie van GERMAINE DONY op de kaart.

GERMAINE DONY is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERMAINE DONY, company assigned to the tax number BE02591918945. The company GERMAINE DONY is located at the address: RUE DES CR?TIAS 116BA; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in GERMAINE DONY were not found.
The main activity of GERMAINE DONY is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GERMAINE DONY is not available. You also can look at reviews of GERMAINE DONY, open positions, location of GERMAINE DONY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERMAINE DONY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERMAINE DONY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERMAINE DONY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERMAINE DONY, employees, financial statistics.