GERARD VANDEWAETERE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • GERARD VANDEWAETERE
Private companiesHealth Services • GERARD VANDEWAETERE

Contactgegevens GERARD VANDEWAETERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERARD VANDEWAETERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERARD VANDEWAETERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONTSTRAAT 2; 8755; RUISELEDE, België

Telefoon (phone): 51688422 (+32-51688422) 51688422 (+32-51688422)

Fax (fax): +32 (61) 958-53-15 +32 (61) 958-53-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERARD VANDEWAETERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERARD VANDEWAETERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERARD VANDEWAETERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERARD VANDEWAETERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERARD VANDEWAETERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERARD VANDEWAETERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERARD VANDEWAETERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERARD VANDEWAETERE
Products information GERARD VANDEWAETERE

BTW identificatienummer (tax): BE08681365966
Ondernemingsnummer: 2502380371
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in GERARD VANDEWAETERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERARD VANDEWAETERE
(Get full report from official database of BE for GERARD VANDEWAETERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERARD VANDEWAETERE
Addition kinds of activities for GERARD VANDEWAETERE

628999. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec
738908. Mapmaking diensten | Mapmaking services
14290102. Gabbro, verpletterd en gebroken-steengroeven | Gabbro, crushed and broken-quarrying
32290201. Lens blanks, optisch | Lens blanks, optical
32950203. Klei, gemalen of anderszins behandeld | Clay, ground or otherwise treated
35429916. Klinkmachines | Riveting machines
36410205. Lampen, insect: elektrisch | Lamps, insect: electric
39520117. Water kleuren, artiesten ' | Water colors, artists'
51310214. Draad | Thread

Werken bij GERARD VANDEWAETERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERARD VANDEWAETERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERARD VANDEWAETERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERARD VANDEWAETERE. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

 • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

 • Winkelmedewerker afdeling sanitair - keuken (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoopsadviseur onthaal je de klanten en luister je naar hun behoeften. Je adviseert hen en zorgt ervoor dat aan hun wensen wordt tegemoetgekomen. Daarbij maak je ook gebruik van maatwerk, je hebt dus voldoende technisch inzicht omtrent keukens en badkamers.

 • Operator (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

 • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

 • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent stagehand (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

 • Magazijnier Diepvries (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ICE RETAIL

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

 • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: BMB | Van den Broeck

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

 • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: BLEYS AUTO S

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

Zoek naar antwoorden van GERARD VANDEWAETERE in sociale netwerken
Look for responds of GERARD VANDEWAETERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERARD VANDEWAETERE. Laat een reactie achter voor GERARD VANDEWAETERE. GERARD VANDEWAETERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERARD VANDEWAETERE. Leave a respond for GERARD VANDEWAETERE. GERARD VANDEWAETERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERARD VANDEWAETERE op de google maps. Adres en contacten GERARD VANDEWAETERE
Location of GERARD VANDEWAETERE on the google maps. Address and contacts of GERARD VANDEWAETERE

Andere gerelateerde bedrijven als come GERARD VANDEWAETERE GERARD VANDEWAETERE: FLD-SIDE SA | BEENHOUWERIJ LOUIS | INGE MARTENS | R. MICHOLT | DOROTHY'S SHOP

Other related companies as GERARD VANDEWAETERE: FLD-SIDE SA | BEENHOUWERIJ LOUIS | INGE MARTENS | R. MICHOLT | DOROTHY'S SHOP

GERARD VANDEWAETERE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERARD VANDEWAETERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681365966. Het bedrijf GERARD VANDEWAETERE bevindt zich op het adres: PONTSTRAAT 2; 8755; RUISELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in GERARD VANDEWAETERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERARD VANDEWAETERE is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERARD VANDEWAETERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERARD VANDEWAETERE, openstaande posities, locatie van GERARD VANDEWAETERE op de kaart.

GERARD VANDEWAETERE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERARD VANDEWAETERE, company assigned to the tax number BE08681365966. The company GERARD VANDEWAETERE is located at the address: PONTSTRAAT 2; 8755; RUISELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in GERARD VANDEWAETERE were not found.
The main activity of GERARD VANDEWAETERE is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GERARD VANDEWAETERE is not available. You also can look at reviews of GERARD VANDEWAETERE, open positions, location of GERARD VANDEWAETERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERARD VANDEWAETERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERARD VANDEWAETERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERARD VANDEWAETERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERARD VANDEWAETERE, employees, financial statistics.