FE. LIZON-VAN SEVEREN

Contactgegevens FE. LIZON-VAN SEVEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. LIZON-VAN SEVEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. LIZON-VAN SEVEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE FRASNES 178; 7812; ATH, België

Telefoon (phone): 68645072 (+32-68645072) 68645072 (+32-68645072)

Fax (fax): +32 (53) 475-42-25 +32 (53) 475-42-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. LIZON-VAN SEVEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. LIZON-VAN SEVEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. LIZON-VAN SEVEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. LIZON-VAN SEVEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. LIZON-VAN SEVEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. LIZON-VAN SEVEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. LIZON-VAN SEVEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. LIZON-VAN SEVEREN
Products information FE. LIZON-VAN SEVEREN

BTW identificatienummer (tax): BE08354248046
Ondernemingsnummer: 9049407958
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FE. LIZON-VAN SEVEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. LIZON-VAN SEVEREN
(Get full report from official database of BE for FE. LIZON-VAN SEVEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. LIZON-VAN SEVEREN
Addition kinds of activities for FE. LIZON-VAN SEVEREN

3552. Textielmachines | Textile machinery
208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
209602. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
34419905. Vloerpalen, verstelbaar: metaal | Floor posts, adjustable: metal
60620000. Staat krediet unies | State credit unions
73730402. Computer-assisted engineering (CAE) systemservice | Computer-aided engineering (cae) systems service
80719902. Röntgenlaboratorium, inclusief tandheelkunde | X-ray laboratory, including dental

Werken bij FE. LIZON-VAN SEVEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. LIZON-VAN SEVEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. LIZON-VAN SEVEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. LIZON-VAN SEVEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

 • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

 • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

 • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

 • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

 • Controller (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UZ Brussel

  Type: Vaste Job

  Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

 • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

 • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

 • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

 • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van FE. LIZON-VAN SEVEREN in sociale netwerken
Look for responds of FE. LIZON-VAN SEVEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. LIZON-VAN SEVEREN. Laat een reactie achter voor FE. LIZON-VAN SEVEREN. FE. LIZON-VAN SEVEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. LIZON-VAN SEVEREN. Leave a respond for FE. LIZON-VAN SEVEREN. FE. LIZON-VAN SEVEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. LIZON-VAN SEVEREN op de google maps. Adres en contacten FE. LIZON-VAN SEVEREN
Location of FE. LIZON-VAN SEVEREN on the google maps. Address and contacts of FE. LIZON-VAN SEVEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. LIZON-VAN SEVEREN FE. LIZON-VAN SEVEREN: HUIS ALEXAMبR | B-CONSTRUCT NV | Scriptics BVBA | N. HOLL | SARVIN

Other related companies as FE. LIZON-VAN SEVEREN: HUIS ALEXAMبR | B-CONSTRUCT NV | Scriptics BVBA | N. HOLL | SARVIN

FE. LIZON-VAN SEVEREN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. LIZON-VAN SEVEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08354248046. Het bedrijf FE. LIZON-VAN SEVEREN bevindt zich op het adres: ROUTE DE FRASNES 178; 7812; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 840,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FE. LIZON-VAN SEVEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. LIZON-VAN SEVEREN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. LIZON-VAN SEVEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. LIZON-VAN SEVEREN, openstaande posities, locatie van FE. LIZON-VAN SEVEREN op de kaart.

FE. LIZON-VAN SEVEREN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. LIZON-VAN SEVEREN, company assigned to the tax number BE08354248046. The company FE. LIZON-VAN SEVEREN is located at the address: ROUTE DE FRASNES 178; 7812; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 840,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FE. LIZON-VAN SEVEREN were not found.
The main activity of FE. LIZON-VAN SEVEREN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. LIZON-VAN SEVEREN is not available. You also can look at reviews of FE. LIZON-VAN SEVEREN, open positions, location of FE. LIZON-VAN SEVEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. LIZON-VAN SEVEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. LIZON-VAN SEVEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. LIZON-VAN SEVEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. LIZON-VAN SEVEREN, employees, financial statistics.