FE. LEQUEUX

Contactgegevens FE. LEQUEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. LEQUEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. LEQUEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OFFAING 20; 6840; NEUFCHATEAU, België

Telefoon (phone): 61277407 (+32-61277407) 61277407 (+32-61277407)

Fax (fax): +32 (63) 596-35-40 +32 (63) 596-35-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. LEQUEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. LEQUEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. LEQUEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. LEQUEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. LEQUEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. LEQUEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. LEQUEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. LEQUEUX
Products information FE. LEQUEUX

BTW identificatienummer (tax): BE05171234130
Ondernemingsnummer: 5447814941
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FE. LEQUEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. LEQUEUX
(Get full report from official database of BE for FE. LEQUEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. LEQUEUX
Addition kinds of activities for FE. LEQUEUX

5431. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
24260303. Voertuig voorraad, hardhout | Vehicle stock, hardwood
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
35230401. Schuurreinigers | Barn cleaners
48320106. Evangelie | Gospel
72619900. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
87419902. Bouwmanagement | Construction management

Werken bij FE. LEQUEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. LEQUEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. LEQUEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. LEQUEUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Net.werk! vso

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

 • Student verpakking Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Wok-a-Way

  Type: Studentenjob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

 • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ST ELISABETH

  Type: Vaste Job

  In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

 • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

  Type: Vaste Job

  Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

 • magazijnmedewerker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Konvert Interim Lommel

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

 • CONSULTANT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

 • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: QUEENS

  Type: Leercontract

  Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

 • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ENJOY LIFE

  Type: Flexijob

  Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van FE. LEQUEUX in sociale netwerken
Look for responds of FE. LEQUEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. LEQUEUX. Laat een reactie achter voor FE. LEQUEUX. FE. LEQUEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. LEQUEUX. Leave a respond for FE. LEQUEUX. FE. LEQUEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. LEQUEUX op de google maps. Adres en contacten FE. LEQUEUX
Location of FE. LEQUEUX on the google maps. Address and contacts of FE. LEQUEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. LEQUEUX FE. LEQUEUX: DEPREZ E. | LUNCH GARDEN | JANSSENS OUDE METALEN | MDC PC SUPPORT | JACOBUS STEIJVERS

Other related companies as FE. LEQUEUX: DEPREZ E. | LUNCH GARDEN | JANSSENS OUDE METALEN | MDC PC SUPPORT | JACOBUS STEIJVERS

FE. LEQUEUX is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. LEQUEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05171234130. Het bedrijf FE. LEQUEUX bevindt zich op het adres: OFFAING 20; 6840; NEUFCHATEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FE. LEQUEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. LEQUEUX is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. LEQUEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. LEQUEUX, openstaande posities, locatie van FE. LEQUEUX op de kaart.

FE. LEQUEUX is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. LEQUEUX, company assigned to the tax number BE05171234130. The company FE. LEQUEUX is located at the address: OFFAING 20; 6840; NEUFCHATEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FE. LEQUEUX were not found.
The main activity of FE. LEQUEUX is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. LEQUEUX is not available. You also can look at reviews of FE. LEQUEUX, open positions, location of FE. LEQUEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. LEQUEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. LEQUEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. LEQUEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. LEQUEUX, employees, financial statistics.