FE. GODICHARD & FILS

Contactgegevens FE. GODICHARD & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. GODICHARD & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. GODICHARD & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES SAULES 37; 4682; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 42861689 (+32-42861689) 42861689 (+32-42861689)

Fax (fax): +32 (87) 962-97-55 +32 (87) 962-97-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. GODICHARD & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. GODICHARD & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. GODICHARD & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. GODICHARD & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. GODICHARD & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. GODICHARD & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. GODICHARD & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. GODICHARD & FILS
Products information FE. GODICHARD & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE02506225585
Ondernemingsnummer: 5367889404
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FE. GODICHARD & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. GODICHARD & FILS
(Get full report from official database of BE for FE. GODICHARD & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. GODICHARD & FILS
Addition kinds of activities for FE. GODICHARD & FILS

225902. Handdoeken, washandjes en vaatdoeken: breien | Towels, washcloths, and dishcloths: knit
22310303. Vet, geweven: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
28419903. Glycerine, ruw of geraffineerd: uit vetten | Glycerin, crude or refined: from fats
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
38290220. Windrichtingaanwijzers | Wind direction indicators

Werken bij FE. GODICHARD & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. GODICHARD & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. GODICHARD & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. GODICHARD & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

 • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

 • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

 • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

 • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT

  Type: Studentenjob

  Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

 • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

 • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: JONGERAVEN

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

Zoek naar antwoorden van FE. GODICHARD & FILS in sociale netwerken
Look for responds of FE. GODICHARD & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. GODICHARD & FILS. Laat een reactie achter voor FE. GODICHARD & FILS. FE. GODICHARD & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. GODICHARD & FILS. Leave a respond for FE. GODICHARD & FILS. FE. GODICHARD & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. GODICHARD & FILS op de google maps. Adres en contacten FE. GODICHARD & FILS
Location of FE. GODICHARD & FILS on the google maps. Address and contacts of FE. GODICHARD & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. GODICHARD & FILS FE. GODICHARD & FILS: FLBOREALIS FINANCIAL SERVICES NV | Fiduciaire Comptable G.M. | SKYPORT CORP.MEET.CENTER | CHRISTIAAN LIPS | FEDERALE POLITIE

Other related companies as FE. GODICHARD & FILS: FLBOREALIS FINANCIAL SERVICES NV | Fiduciaire Comptable G.M. | SKYPORT CORP.MEET.CENTER | CHRISTIAAN LIPS | FEDERALE POLITIE

FE. GODICHARD & FILS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. GODICHARD & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02506225585. Het bedrijf FE. GODICHARD & FILS bevindt zich op het adres: RUE DES SAULES 37; 4682; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FE. GODICHARD & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. GODICHARD & FILS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. GODICHARD & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. GODICHARD & FILS, openstaande posities, locatie van FE. GODICHARD & FILS op de kaart.

FE. GODICHARD & FILS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. GODICHARD & FILS, company assigned to the tax number BE02506225585. The company FE. GODICHARD & FILS is located at the address: RUE DES SAULES 37; 4682; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 277,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FE. GODICHARD & FILS were not found.
The main activity of FE. GODICHARD & FILS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. GODICHARD & FILS is not available. You also can look at reviews of FE. GODICHARD & FILS, open positions, location of FE. GODICHARD & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. GODICHARD & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. GODICHARD & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. GODICHARD & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. GODICHARD & FILS, employees, financial statistics.