DOUM OIL

Contactgegevens DOUM OIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOUM OIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOUM OIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'INVASION 66; 4837; BAELEN/BAELEN, België

Telefoon (phone): 87555959 (+32-87555959) 87555959 (+32-87555959)

Fax (fax): +32 (53) 933-64-58 +32 (53) 933-64-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOUM OIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOUM OIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOUM OIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOUM OIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOUM OIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOUM OIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOUM OIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOUM OIL
Products information DOUM OIL

BTW identificatienummer (tax): BE03352996826
Ondernemingsnummer: 2649597167
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 688,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DOUM OIL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOUM OIL
(Get full report from official database of BE for DOUM OIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOUM OIL
Addition kinds of activities for DOUM OIL

179909. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
24529906. Prefab gebouwen, hout | Prefabricated buildings, wood
27520404. Postkaarten, foto: gelithografeerd | Post cards, picture: lithographed
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
39499909. Speeltoestellen | Playground equipment
51720102. Gassen, vloeibare petroleum (propaan) | Gases, liquefied petroleum (propane)
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government

Werken bij DOUM OIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOUM OIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOUM OIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOUM OIL. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

 • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

 • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

  Regio: OORDEGEM

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

 • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

 • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

 • Student bakkerij (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

 • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

 • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Vaste Job

  Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

 • Keukenverkoper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

 • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

Zoek naar antwoorden van DOUM OIL in sociale netwerken
Look for responds of DOUM OIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOUM OIL. Laat een reactie achter voor DOUM OIL. DOUM OIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOUM OIL. Leave a respond for DOUM OIL. DOUM OIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOUM OIL op de google maps. Adres en contacten DOUM OIL
Location of DOUM OIL on the google maps. Address and contacts of DOUM OIL

Andere gerelateerde bedrijven als come DOUM OIL DOUM OIL: BOUVIER-LHASA APSO KENNEL | A L?ARTISANT | STEPHANE SADIN | Mavari BVBA | ETS PHILIPPE

Other related companies as DOUM OIL: BOUVIER-LHASA APSO KENNEL | A L?ARTISANT | STEPHANE SADIN | Mavari BVBA | ETS PHILIPPE

DOUM OIL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOUM OIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03352996826. Het bedrijf DOUM OIL bevindt zich op het adres: RUE DE L'INVASION 66; 4837; BAELEN/BAELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 688,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DOUM OIL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOUM OIL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOUM OIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOUM OIL, openstaande posities, locatie van DOUM OIL op de kaart.

DOUM OIL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOUM OIL, company assigned to the tax number BE03352996826. The company DOUM OIL is located at the address: RUE DE L'INVASION 66; 4837; BAELEN/BAELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 688,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DOUM OIL were not found.
The main activity of DOUM OIL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOUM OIL is not available. You also can look at reviews of DOUM OIL, open positions, location of DOUM OIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOUM OIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOUM OIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOUM OIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOUM OIL, employees, financial statistics.