FE. GERIMONT A.

Contactgegevens FE. GERIMONT A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. GERIMONT A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. GERIMONT A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE RY-D'AO?T 18; 5530; YVOIR, België

Telefoon (phone): 83699771 (+32-83699771) 83699771 (+32-83699771)

Fax (fax): +32 (71) 653-58-21 +32 (71) 653-58-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. GERIMONT A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. GERIMONT A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. GERIMONT A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. GERIMONT A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. GERIMONT A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. GERIMONT A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. GERIMONT A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. GERIMONT A.
Products information FE. GERIMONT A.

BTW identificatienummer (tax): BE05292907714
Ondernemingsnummer: 2619659423
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FE. GERIMONT A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. GERIMONT A.
(Get full report from official database of BE for FE. GERIMONT A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. GERIMONT A.
Addition kinds of activities for FE. GERIMONT A.

20910337. Tonijnvis: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tuna fish: packaged in cans, jars, etc.
23250102. Jeans: mannen, jongeren en jongens | Jeans: men's, youths', and boys'
36610110. Telefoon sets, alle soorten behalve mobiele radio | Telephone sets, all types except cellular radio
38230418. Thermische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces type | Thermal conductivity instruments, industrial process type
72210000. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait

Werken bij FE. GERIMONT A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. GERIMONT A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. GERIMONT A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. GERIMONT A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

 • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

 • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

 • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

 • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Receptel

  Type: Studentenjob

  Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

 • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

 • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

 • Security Application Expert (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

 • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

 • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

Zoek naar antwoorden van FE. GERIMONT A. in sociale netwerken
Look for responds of FE. GERIMONT A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. GERIMONT A.. Laat een reactie achter voor FE. GERIMONT A.. FE. GERIMONT A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. GERIMONT A.. Leave a respond for FE. GERIMONT A.. FE. GERIMONT A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. GERIMONT A. op de google maps. Adres en contacten FE. GERIMONT A.
Location of FE. GERIMONT A. on the google maps. Address and contacts of FE. GERIMONT A.

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. GERIMONT A. FE. GERIMONT A.: JOHAN VANDESTEENE | MAIS.COMM.ACCEUIL ENFANCE | HUIS AZUUR | MEUBELEN KELDERMANS | LA COMMERCIALE

Other related companies as FE. GERIMONT A.: JOHAN VANDESTEENE | MAIS.COMM.ACCEUIL ENFANCE | HUIS AZUUR | MEUBELEN KELDERMANS | LA COMMERCIALE

FE. GERIMONT A. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. GERIMONT A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05292907714. Het bedrijf FE. GERIMONT A. bevindt zich op het adres: RUE RY-D'AO?T 18; 5530; YVOIR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FE. GERIMONT A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. GERIMONT A. is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. GERIMONT A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. GERIMONT A., openstaande posities, locatie van FE. GERIMONT A. op de kaart.

FE. GERIMONT A. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. GERIMONT A., company assigned to the tax number BE05292907714. The company FE. GERIMONT A. is located at the address: RUE RY-D'AO?T 18; 5530; YVOIR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FE. GERIMONT A. were not found.
The main activity of FE. GERIMONT A. is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. GERIMONT A. is not available. You also can look at reviews of FE. GERIMONT A., open positions, location of FE. GERIMONT A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. GERIMONT A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. GERIMONT A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. GERIMONT A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. GERIMONT A., employees, financial statistics.