FE. DEZA

Contactgegevens FE. DEZA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. DEZA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. DEZA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE D'OHAIN 4; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 26332244 (+32-26332244) 26332244 (+32-26332244)

Fax (fax): +32 (59) 901-62-77 +32 (59) 901-62-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. DEZA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. DEZA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. DEZA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. DEZA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. DEZA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. DEZA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. DEZA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. DEZA
Products information FE. DEZA

BTW identificatienummer (tax): BE01979980468
Ondernemingsnummer: 9310882568
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FE. DEZA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. DEZA
(Get full report from official database of BE for FE. DEZA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. DEZA
Addition kinds of activities for FE. DEZA

029199. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
738919. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
51490803. Vruchten, gedroogd | Fruits, dried
53110000. Warenhuizen | Department stores
73639900. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec
83519905. Kinderdagverblijf | Preschool center

Werken bij FE. DEZA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. DEZA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. DEZA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. DEZA. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Projectleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

 • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

 • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

 • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

 • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

 • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

  Type: Vaste Job

  Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

 • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

 • Busbegeleider (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

 • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: MARKIES DE SALADE

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

 • bakker voor weekend (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SINT-ELOOI

  Type: Flexijob

  Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van FE. DEZA in sociale netwerken
Look for responds of FE. DEZA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. DEZA. Laat een reactie achter voor FE. DEZA. FE. DEZA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. DEZA. Leave a respond for FE. DEZA. FE. DEZA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. DEZA op de google maps. Adres en contacten FE. DEZA
Location of FE. DEZA on the google maps. Address and contacts of FE. DEZA

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. DEZA FE. DEZA: FORTIS | BOCO | HUGO MARLEIN-BROUCKE | ELTRO | BEKAERT, EVELIEN

Other related companies as FE. DEZA: FORTIS | BOCO | HUGO MARLEIN-BROUCKE | ELTRO | BEKAERT, EVELIEN

FE. DEZA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. DEZA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01979980468. Het bedrijf FE. DEZA bevindt zich op het adres: ROUTE D'OHAIN 4; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FE. DEZA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. DEZA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. DEZA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. DEZA, openstaande posities, locatie van FE. DEZA op de kaart.

FE. DEZA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. DEZA, company assigned to the tax number BE01979980468. The company FE. DEZA is located at the address: ROUTE D'OHAIN 4; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FE. DEZA were not found.
The main activity of FE. DEZA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. DEZA is not available. You also can look at reviews of FE. DEZA, open positions, location of FE. DEZA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. DEZA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. DEZA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. DEZA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. DEZA, employees, financial statistics.