FE. CORBIAUX

Contactgegevens FE. CORBIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. CORBIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. CORBIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BALART 57; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81222405 (+32-81222405) 81222405 (+32-81222405)

Fax (fax): +32 (51) 265-74-29 +32 (51) 265-74-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. CORBIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. CORBIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. CORBIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. CORBIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. CORBIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. CORBIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. CORBIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. CORBIAUX
Products information FE. CORBIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE05983398437
Ondernemingsnummer: 5281097412
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FE. CORBIAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. CORBIAUX
(Get full report from official database of BE for FE. CORBIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. CORBIAUX
Addition kinds of activities for FE. CORBIAUX

373103. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
22110404. Flanels, katoen | Flannels, cotton
28191006. Waterstofsulfide | Hydrogen sulfide
38250303. Huidige meetapparatuur, niet inbegrepen | Current measuring equipment, nec
58120802. Steak restaurant | Steak restaurant

Werken bij FE. CORBIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. CORBIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. CORBIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. CORBIAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

 • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

 • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

 • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

 • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

 • gyproc plaatser (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: LUMA GYPROC

  Type: Vaste Job

  Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

 • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

 • Freelance jobcoach (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: K-onsult

  Type: Zelfstandige activiteit

  K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

 • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van FE. CORBIAUX in sociale netwerken
Look for responds of FE. CORBIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. CORBIAUX. Laat een reactie achter voor FE. CORBIAUX. FE. CORBIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. CORBIAUX. Leave a respond for FE. CORBIAUX. FE. CORBIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. CORBIAUX op de google maps. Adres en contacten FE. CORBIAUX
Location of FE. CORBIAUX on the google maps. Address and contacts of FE. CORBIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. CORBIAUX FE. CORBIAUX: Trullemans BVBA | FE. GLINEUR DANIEL | Den Theek | EM & M Invest BVBA | DE MEULEMEESTER

Other related companies as FE. CORBIAUX: Trullemans BVBA | FE. GLINEUR DANIEL | Den Theek | EM & M Invest BVBA | DE MEULEMEESTER

FE. CORBIAUX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. CORBIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05983398437. Het bedrijf FE. CORBIAUX bevindt zich op het adres: RUE DE BALART 57; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FE. CORBIAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. CORBIAUX is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. CORBIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. CORBIAUX, openstaande posities, locatie van FE. CORBIAUX op de kaart.

FE. CORBIAUX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. CORBIAUX, company assigned to the tax number BE05983398437. The company FE. CORBIAUX is located at the address: RUE DE BALART 57; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FE. CORBIAUX were not found.
The main activity of FE. CORBIAUX is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. CORBIAUX is not available. You also can look at reviews of FE. CORBIAUX, open positions, location of FE. CORBIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. CORBIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. CORBIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. CORBIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. CORBIAUX, employees, financial statistics.