FE. GLINEUR DANIEL

Contactgegevens FE. GLINEUR DANIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. GLINEUR DANIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. GLINEUR DANIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDMOND ROSTANDSTRAAT 73; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25219683 (+32-25219683) 25219683 (+32-25219683)

Fax (fax): +32 (61) 510-85-71 +32 (61) 510-85-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. GLINEUR DANIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. GLINEUR DANIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. GLINEUR DANIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. GLINEUR DANIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. GLINEUR DANIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. GLINEUR DANIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. GLINEUR DANIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. GLINEUR DANIEL
Products information FE. GLINEUR DANIEL

BTW identificatienummer (tax): BE08921691894
Ondernemingsnummer: 3783111572
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FE. GLINEUR DANIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. GLINEUR DANIEL
(Get full report from official database of BE for FE. GLINEUR DANIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. GLINEUR DANIEL
Addition kinds of activities for FE. GLINEUR DANIEL

14999900. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
34230000. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
34339905. Stoomverwarmingsapparatuur | Steam heating apparatus
35230202. Ploegen, landbouw: schijf, schimmel, beitel, listers, enz. | Plows, agricultural: disc, moldboard, chisel, listers, etc.
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines

Werken bij FE. GLINEUR DANIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. GLINEUR DANIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. GLINEUR DANIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. GLINEUR DANIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • Dumperchauffeur C (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een dumper op werven, op een economische en veilige manier (veiligheidsfunctie) en met respect voor de omgeving. Deze functie zal op verschillende werven van ons plaatsvinden (Zeebrugge, Oostende & Gent)

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

  • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van FE. GLINEUR DANIEL in sociale netwerken
Look for responds of FE. GLINEUR DANIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. GLINEUR DANIEL. Laat een reactie achter voor FE. GLINEUR DANIEL. FE. GLINEUR DANIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. GLINEUR DANIEL. Leave a respond for FE. GLINEUR DANIEL. FE. GLINEUR DANIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. GLINEUR DANIEL op de google maps. Adres en contacten FE. GLINEUR DANIEL
Location of FE. GLINEUR DANIEL on the google maps. Address and contacts of FE. GLINEUR DANIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. GLINEUR DANIEL FE. GLINEUR DANIEL: Oliver-Kid | LA BOUCHERIE FLEURY | COIFFURE MERCEDES | Pipeleers L | HOUTHOOFD

Other related companies as FE. GLINEUR DANIEL: Oliver-Kid | LA BOUCHERIE FLEURY | COIFFURE MERCEDES | Pipeleers L | HOUTHOOFD

FE. GLINEUR DANIEL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. GLINEUR DANIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921691894. Het bedrijf FE. GLINEUR DANIEL bevindt zich op het adres: EDMOND ROSTANDSTRAAT 73; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in FE. GLINEUR DANIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. GLINEUR DANIEL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. GLINEUR DANIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. GLINEUR DANIEL, openstaande posities, locatie van FE. GLINEUR DANIEL op de kaart.

FE. GLINEUR DANIEL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. GLINEUR DANIEL, company assigned to the tax number BE08921691894. The company FE. GLINEUR DANIEL is located at the address: EDMOND ROSTANDSTRAAT 73; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in FE. GLINEUR DANIEL were not found.
The main activity of FE. GLINEUR DANIEL is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. GLINEUR DANIEL is not available. You also can look at reviews of FE. GLINEUR DANIEL, open positions, location of FE. GLINEUR DANIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. GLINEUR DANIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. GLINEUR DANIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. GLINEUR DANIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. GLINEUR DANIEL, employees, financial statistics.