FA. DEBIE

Contactgegevens FA. DEBIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DEBIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DEBIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DWARSSTRAAT 3; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14379881 (+32-14379881) 14379881 (+32-14379881)

Fax (fax): +32 (61) 387-83-34 +32 (61) 387-83-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DEBIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DEBIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DEBIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DEBIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DEBIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DEBIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DEBIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DEBIE
Products information FA. DEBIE

BTW identificatienummer (tax): BE06330566406
Ondernemingsnummer: 9970062255
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FA. DEBIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DEBIE
(Get full report from official database of BE for FA. DEBIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DEBIE
Addition kinds of activities for FA. DEBIE

3652. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
386104. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
17529906. Veerkrachtige vloer leggen | Resilient floor laying
20660303. Chocolade snoep, solide | Chocolate candy, solid
22111205. Chenilles, tufted textiel | Chenilles, tufted textile
30890313. Panelen, gebouwen: kunststoffen, niet inbegrepen | Panels, building: plastics, nec
35780300. Bankmachines | Banking machines
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic
73130102. Televisie en radio tijd verkopen | Television and radio time sales

Werken bij FA. DEBIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DEBIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DEBIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DEBIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

 • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

 • Chauffeur C of CE (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

 • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

 • Huishoudhulp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

 • BIM modelleur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Vaste Job

  Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

 • .Net developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ASSIGN

  Type: Vaste Job

  Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

 • Projectleider (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van FA. DEBIE in sociale netwerken
Look for responds of FA. DEBIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DEBIE. Laat een reactie achter voor FA. DEBIE. FA. DEBIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DEBIE. Leave a respond for FA. DEBIE. FA. DEBIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DEBIE op de google maps. Adres en contacten FA. DEBIE
Location of FA. DEBIE on the google maps. Address and contacts of FA. DEBIE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DEBIE FA. DEBIE: COIFFURE MARC | ROGER VANBIERVLIET | Cinq-Cinq | GIELEN-WILLEMS | Zwijntje ('T)

Other related companies as FA. DEBIE: COIFFURE MARC | ROGER VANBIERVLIET | Cinq-Cinq | GIELEN-WILLEMS | Zwijntje ('T)

FA. DEBIE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DEBIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06330566406. Het bedrijf FA. DEBIE bevindt zich op het adres: DWARSSTRAAT 3; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FA. DEBIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. DEBIE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DEBIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DEBIE, openstaande posities, locatie van FA. DEBIE op de kaart.

FA. DEBIE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DEBIE, company assigned to the tax number BE06330566406. The company FA. DEBIE is located at the address: DWARSSTRAAT 3; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FA. DEBIE were not found.
The main activity of FA. DEBIE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DEBIE is not available. You also can look at reviews of FA. DEBIE, open positions, location of FA. DEBIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DEBIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DEBIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DEBIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DEBIE, employees, financial statistics.