FA. BOELAERT LEON

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FA. BOELAERT LEON
Private companiesOil and Gas Extraction • FA. BOELAERT LEON

Contactgegevens FA. BOELAERT LEON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. BOELAERT LEON: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. BOELAERT LEON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEKLOSTRAAT 10; 9971; KAPRIJKE, België

Telefoon (phone): 93771833 (+32-93771833) 93771833 (+32-93771833)

Fax (fax): +32 (53) 369-89-92 +32 (53) 369-89-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. BOELAERT LEON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. BOELAERT LEON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. BOELAERT LEON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. BOELAERT LEON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. BOELAERT LEON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. BOELAERT LEON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. BOELAERT LEON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. BOELAERT LEON
Products information FA. BOELAERT LEON

BTW identificatienummer (tax): BE03021484375
Ondernemingsnummer: 5377777099
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FA. BOELAERT LEON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. BOELAERT LEON
(Get full report from official database of BE for FA. BOELAERT LEON)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. BOELAERT LEON
Addition kinds of activities for FA. BOELAERT LEON

284302. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
22310304. Papierfabrikanten, geweven: wol, mohair of dergelijke vezels | Papermakers' felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
22960101. Snoer voor het versterken van rubberen banden | Cord for reinforcing rubber tires
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
39310508. marimba | Marimbas
73890103. Makelaars, contract diensten | Brokers, contract services
79990700. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes

Werken bij FA. BOELAERT LEON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. BOELAERT LEON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. BOELAERT LEON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. BOELAERT LEON. Looking for open vacancies in other companies

 • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

 • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

 • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • Allround schrijnwerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Konvert Construct Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

 • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

 • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

  Type: Vaste Job

  Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

 • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

 • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

  Type: Vaste Job

  In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

 • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Geert Van Moerbeke

  Type: Zelfstandige activiteit

  Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van FA. BOELAERT LEON in sociale netwerken
Look for responds of FA. BOELAERT LEON in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. BOELAERT LEON. Laat een reactie achter voor FA. BOELAERT LEON. FA. BOELAERT LEON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. BOELAERT LEON. Leave a respond for FA. BOELAERT LEON. FA. BOELAERT LEON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. BOELAERT LEON op de google maps. Adres en contacten FA. BOELAERT LEON
Location of FA. BOELAERT LEON on the google maps. Address and contacts of FA. BOELAERT LEON

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. BOELAERT LEON FA. BOELAERT LEON: LUC ROETS | HENRI BALLET | FE. AUDIO SIGN | P. PEETERS | Wattiez Arnaud

Other related companies as FA. BOELAERT LEON: LUC ROETS | HENRI BALLET | FE. AUDIO SIGN | P. PEETERS | Wattiez Arnaud

FA. BOELAERT LEON is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. BOELAERT LEON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03021484375. Het bedrijf FA. BOELAERT LEON bevindt zich op het adres: EEKLOSTRAAT 10; 9971; KAPRIJKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 531,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FA. BOELAERT LEON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. BOELAERT LEON is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. BOELAERT LEON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. BOELAERT LEON, openstaande posities, locatie van FA. BOELAERT LEON op de kaart.

FA. BOELAERT LEON is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. BOELAERT LEON, company assigned to the tax number BE03021484375. The company FA. BOELAERT LEON is located at the address: EEKLOSTRAAT 10; 9971; KAPRIJKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 531,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FA. BOELAERT LEON were not found.
The main activity of FA. BOELAERT LEON is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. BOELAERT LEON is not available. You also can look at reviews of FA. BOELAERT LEON, open positions, location of FA. BOELAERT LEON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. BOELAERT LEON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. BOELAERT LEON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. BOELAERT LEON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. BOELAERT LEON, employees, financial statistics.