FA. BIJLOOS LUDO

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FA. BIJLOOS LUDO
Private companiesFood Stores • FA. BIJLOOS LUDO

Contactgegevens FA. BIJLOOS LUDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. BIJLOOS LUDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. BIJLOOS LUDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERBOEKT 94; 2430; LAAKDAL, België

Telefoon (phone): 13661413 (+32-13661413) 13661413 (+32-13661413)

Fax (fax): +32 (16) 825-87-68 +32 (16) 825-87-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. BIJLOOS LUDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. BIJLOOS LUDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. BIJLOOS LUDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. BIJLOOS LUDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. BIJLOOS LUDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. BIJLOOS LUDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. BIJLOOS LUDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. BIJLOOS LUDO
Products information FA. BIJLOOS LUDO

BTW identificatienummer (tax): BE01851165771
Ondernemingsnummer: 4808410644
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FA. BIJLOOS LUDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. BIJLOOS LUDO
(Get full report from official database of BE for FA. BIJLOOS LUDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. BIJLOOS LUDO
Addition kinds of activities for FA. BIJLOOS LUDO

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
32990000. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
72150000. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
84220100. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens

Werken bij FA. BIJLOOS LUDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. BIJLOOS LUDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. BIJLOOS LUDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. BIJLOOS LUDO. Looking for open vacancies in other companies

 • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

 • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

 • Heftruckbestuurder (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

 • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

 • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Jobstudent redder (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

 • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

 • Jobstudenten / flexi jobs weekendwerk (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: THE LIBRARY

  Type: Studentenjob

  Voor ons nieuw restaurant zijn we op zoek naar gemotiveerd personeel

 • Jobstudent medewerker snackbar (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: CHIPS & ICE

  Type: Studentenjob

  Je neemt bestellingen op. Je maakt broodjes en snacks. Je bakt wafels en je schept ijsjes.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van FA. BIJLOOS LUDO in sociale netwerken
Look for responds of FA. BIJLOOS LUDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. BIJLOOS LUDO. Laat een reactie achter voor FA. BIJLOOS LUDO. FA. BIJLOOS LUDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. BIJLOOS LUDO. Leave a respond for FA. BIJLOOS LUDO. FA. BIJLOOS LUDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. BIJLOOS LUDO op de google maps. Adres en contacten FA. BIJLOOS LUDO
Location of FA. BIJLOOS LUDO on the google maps. Address and contacts of FA. BIJLOOS LUDO

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. BIJLOOS LUDO FA. BIJLOOS LUDO: FA. DRIJKONINGEN | V.C. KNAPP LIER | Kaasman | HUIS NICOLE | Cinderella

Other related companies as FA. BIJLOOS LUDO: FA. DRIJKONINGEN | V.C. KNAPP LIER | Kaasman | HUIS NICOLE | Cinderella

FA. BIJLOOS LUDO is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. BIJLOOS LUDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01851165771. Het bedrijf FA. BIJLOOS LUDO bevindt zich op het adres: VERBOEKT 94; 2430; LAAKDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 594,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FA. BIJLOOS LUDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. BIJLOOS LUDO is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. BIJLOOS LUDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. BIJLOOS LUDO, openstaande posities, locatie van FA. BIJLOOS LUDO op de kaart.

FA. BIJLOOS LUDO is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. BIJLOOS LUDO, company assigned to the tax number BE01851165771. The company FA. BIJLOOS LUDO is located at the address: VERBOEKT 94; 2430; LAAKDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 594,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FA. BIJLOOS LUDO were not found.
The main activity of FA. BIJLOOS LUDO is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. BIJLOOS LUDO is not available. You also can look at reviews of FA. BIJLOOS LUDO, open positions, location of FA. BIJLOOS LUDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. BIJLOOS LUDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. BIJLOOS LUDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. BIJLOOS LUDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. BIJLOOS LUDO, employees, financial statistics.