FA. ACKE D. & R.

Contactgegevens FA. ACKE D. & R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. ACKE D. & R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. ACKE D. & R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENEINDE 22; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93573474 (+32-93573474) 93573474 (+32-93573474)

Fax (fax): +32 (50) 988-86-48 +32 (50) 988-86-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. ACKE D. & R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. ACKE D. & R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. ACKE D. & R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. ACKE D. & R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. ACKE D. & R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. ACKE D. & R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. ACKE D. & R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. ACKE D. & R.
Products information FA. ACKE D. & R.

BTW identificatienummer (tax): BE08087005615
Ondernemingsnummer: 5753234863
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FA. ACKE D. & R. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. ACKE D. & R.
(Get full report from official database of BE for FA. ACKE D. & R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. ACKE D. & R.
Addition kinds of activities for FA. ACKE D. & R.

5145. Banketbakkerij | Confectionery
306199. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
735907. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services
13899903. Vissen op gereedschap, olie en gasveld | Fishing for tools, oil and gas field
38210302. Drogers, laboratorium | Dryers, laboratory
52719903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units
65319903. Fiduciair, onroerend goed | Fiduciary, real estate

Werken bij FA. ACKE D. & R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. ACKE D. & R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. ACKE D. & R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. ACKE D. & R.. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

  Regio: GIERLE

  Bedrijf: PUBRO & CO

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

 • CAM operator (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

 • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

 • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

 • NAAI(ST)ER (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Maldegem die matrassen en boxsprings maakt, zijn we op zoek naar een naaier/naaister. Je maakt machinaal de matrassen en boxsprings.

 • Beenhouwer (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

 • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

  Regio: BROECHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

 • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

 • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: WE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

 • Poetshulp (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

  Type: Vaste Job

  Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

Zoek naar antwoorden van FA. ACKE D. & R. in sociale netwerken
Look for responds of FA. ACKE D. & R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. ACKE D. & R.. Laat een reactie achter voor FA. ACKE D. & R.. FA. ACKE D. & R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. ACKE D. & R.. Leave a respond for FA. ACKE D. & R.. FA. ACKE D. & R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. ACKE D. & R. op de google maps. Adres en contacten FA. ACKE D. & R.
Location of FA. ACKE D. & R. on the google maps. Address and contacts of FA. ACKE D. & R.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. ACKE D. & R. FA. ACKE D. & R.: Ruytinx M | Marc de Smedt BVBA | Vande Pitte Daniel NV | Aalosc BVBA | FANIZZA CHAUFFAGE

Other related companies as FA. ACKE D. & R.: Ruytinx M | Marc de Smedt BVBA | Vande Pitte Daniel NV | Aalosc BVBA | FANIZZA CHAUFFAGE

FA. ACKE D. & R. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. ACKE D. & R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08087005615. Het bedrijf FA. ACKE D. & R. bevindt zich op het adres: MOLENEINDE 22; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FA. ACKE D. & R. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. ACKE D. & R. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. ACKE D. & R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. ACKE D. & R., openstaande posities, locatie van FA. ACKE D. & R. op de kaart.

FA. ACKE D. & R. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. ACKE D. & R., company assigned to the tax number BE08087005615. The company FA. ACKE D. & R. is located at the address: MOLENEINDE 22; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FA. ACKE D. & R. were not found.
The main activity of FA. ACKE D. & R. is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. ACKE D. & R. is not available. You also can look at reviews of FA. ACKE D. & R., open positions, location of FA. ACKE D. & R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. ACKE D. & R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. ACKE D. & R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. ACKE D. & R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. ACKE D. & R., employees, financial statistics.