F.V.A.

Contactgegevens F.V.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.V.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.V.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BISSEGEMSTRAAT 147; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56411690 (+32-56411690) 56411690 (+32-56411690)

Fax (fax): +32 (55) 390-69-81 +32 (55) 390-69-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.V.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.V.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.V.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.V.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.V.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.V.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.V.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.V.A.
Products information F.V.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02323303222
Ondernemingsnummer: 7283355712
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in F.V.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.V.A.
(Get full report from official database of BE for F.V.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.V.A.
Addition kinds of activities for F.V.A.

335504. Aluminium rail en structurele vormen | Aluminum rail and structural shapes
737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
25150203. Stoel- en bankveren, samengesteld | Chair and couch springs, assembled
27549906. Imprinting: gravure | Imprinting: gravure
28990104. Kernolie of bindmiddelen | Core oil or binders
49229901. Pijpleidingen, aardgas | Pipelines, natural gas
59929900. Bloemisten, nec | Florists, nec
80729902. Kroon- en brugproductie | Crown and bridge production

Werken bij F.V.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.V.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.V.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.V.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

 • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

 • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs &HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

 • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

 • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Vaste Job

  Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

 • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

 • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: STARCO

  Type: Vaste Job

  Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

 • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Huisarts (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

 • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Guy autohandel

  Type: Zelfstandige activiteit

  Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

 • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

  Regio: ERPE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Flexijob

  je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

Zoek naar antwoorden van F.V.A. in sociale netwerken
Look for responds of F.V.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.V.A.. Laat een reactie achter voor F.V.A.. F.V.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.V.A.. Leave a respond for F.V.A.. F.V.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.V.A. op de google maps. Adres en contacten F.V.A.
Location of F.V.A. on the google maps. Address and contacts of F.V.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come F.V.A. F.V.A.: HOGGE ET FILS | AU BLANC NOIR | JONET ROLAND | KEY MUSIC | Aurora

Other related companies as F.V.A.: HOGGE ET FILS | AU BLANC NOIR | JONET ROLAND | KEY MUSIC | Aurora

F.V.A. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.V.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02323303222. Het bedrijf F.V.A. bevindt zich op het adres: BISSEGEMSTRAAT 147; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in F.V.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F.V.A. is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.V.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.V.A., openstaande posities, locatie van F.V.A. op de kaart.

F.V.A. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.V.A., company assigned to the tax number BE02323303222. The company F.V.A. is located at the address: BISSEGEMSTRAAT 147; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in F.V.A. were not found.
The main activity of F.V.A. is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of F.V.A. is not available. You also can look at reviews of F.V.A., open positions, location of F.V.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.V.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.V.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.V.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.V.A., employees, financial statistics.