EXELMANS TRANSPORT

Particuliere bedrijvenLegale diensten • EXELMANS TRANSPORT
Private companiesLegal Services • EXELMANS TRANSPORT

Contactgegevens EXELMANS TRANSPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXELMANS TRANSPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXELMANS TRANSPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ERNEST CLAESSTRAAT 81; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, België

Telefoon (phone): 13773668 (+32-13773668) 13773668 (+32-13773668)

Fax (fax): +32 (9) 371-90-48 +32 (9) 371-90-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXELMANS TRANSPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXELMANS TRANSPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXELMANS TRANSPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXELMANS TRANSPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXELMANS TRANSPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXELMANS TRANSPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXELMANS TRANSPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXELMANS TRANSPORT
Products information EXELMANS TRANSPORT

BTW identificatienummer (tax): BE07156738281
Ondernemingsnummer: 7913421630
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in EXELMANS TRANSPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXELMANS TRANSPORT
(Get full report from official database of BE for EXELMANS TRANSPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXELMANS TRANSPORT
Addition kinds of activities for EXELMANS TRANSPORT

599912. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies
971199. Nationale veiligheid, nec | National security, nec
30520100. Tuinslang | Rubber hose
30890213. Picknickpotten, kunststoffen | Picnic jugs, plastics
33160100. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
35429910. Magnetische vormende machines | Magnetic forming machines

Werken bij EXELMANS TRANSPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXELMANS TRANSPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXELMANS TRANSPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXELMANS TRANSPORT. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

 • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

 • Chauffeur afzetcontainers - C of CE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs C of CE voor het vervoer van afzetcontainers. Als chauffeur verplaats je tussen de 5 en 7 containers per dag. Je moet niet alleen rijden, maar ook de container afbachen, af en toe uitkuisen, de container afkoppelen etc. Indien je in het bezit bent van een rijbewijs CE is dit een voordeel, omdat je soms met een remorque moet rijden. Elke chauffeur krijgt eerst een testdag, zodat je kan zien of deze job iets voor jou is of niet. Er is een optie om te starten vanuit Lokeren of vanuit Evergem.

 • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

 • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

 • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

 • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

 • C# Developer (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

  Type: Vaste Job

  CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

 • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

 • All-round Monteur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: E-EUROTECH

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

 • Carwash Medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ISOCOM

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

 • Health coach (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: AVITA

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

Zoek naar antwoorden van EXELMANS TRANSPORT in sociale netwerken
Look for responds of EXELMANS TRANSPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXELMANS TRANSPORT. Laat een reactie achter voor EXELMANS TRANSPORT. EXELMANS TRANSPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXELMANS TRANSPORT. Leave a respond for EXELMANS TRANSPORT. EXELMANS TRANSPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXELMANS TRANSPORT op de google maps. Adres en contacten EXELMANS TRANSPORT
Location of EXELMANS TRANSPORT on the google maps. Address and contacts of EXELMANS TRANSPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come EXELMANS TRANSPORT EXELMANS TRANSPORT: HOMARIUM NV | Mailleux P | PIESSENS SCHOENEN NV | KONVERT INTERIM | FRAN?OISE PENNEQUIN

Other related companies as EXELMANS TRANSPORT: HOMARIUM NV | Mailleux P | PIESSENS SCHOENEN NV | KONVERT INTERIM | FRAN?OISE PENNEQUIN

EXELMANS TRANSPORT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXELMANS TRANSPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07156738281. Het bedrijf EXELMANS TRANSPORT bevindt zich op het adres: ERNEST CLAESSTRAAT 81; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in EXELMANS TRANSPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXELMANS TRANSPORT is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXELMANS TRANSPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXELMANS TRANSPORT, openstaande posities, locatie van EXELMANS TRANSPORT op de kaart.

EXELMANS TRANSPORT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXELMANS TRANSPORT, company assigned to the tax number BE07156738281. The company EXELMANS TRANSPORT is located at the address: ERNEST CLAESSTRAAT 81; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in EXELMANS TRANSPORT were not found.
The main activity of EXELMANS TRANSPORT is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EXELMANS TRANSPORT is not available. You also can look at reviews of EXELMANS TRANSPORT, open positions, location of EXELMANS TRANSPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXELMANS TRANSPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXELMANS TRANSPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXELMANS TRANSPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXELMANS TRANSPORT, employees, financial statistics.