ETS. TRANS-CHAPUIS

Contactgegevens ETS. TRANS-CHAPUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. TRANS-CHAPUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. TRANS-CHAPUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEFIN 12; 4860; PEPINSTER, België

Telefoon (phone): 87460175 (+32-87460175) 87460175 (+32-87460175)

Fax (fax): +32 (11) 136-45-69 +32 (11) 136-45-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. TRANS-CHAPUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. TRANS-CHAPUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. TRANS-CHAPUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. TRANS-CHAPUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. TRANS-CHAPUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. TRANS-CHAPUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. TRANS-CHAPUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. TRANS-CHAPUIS
Products information ETS. TRANS-CHAPUIS

BTW identificatienummer (tax): BE03087951660
Ondernemingsnummer: 5762847900
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ETS. TRANS-CHAPUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. TRANS-CHAPUIS
(Get full report from official database of BE for ETS. TRANS-CHAPUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. TRANS-CHAPUIS
Addition kinds of activities for ETS. TRANS-CHAPUIS

281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
349200. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
07210400. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
10990300. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
32720102. Manhole covers of frames, beton | Manhole covers or frames, concrete
39491303. Hockey apparatuur en benodigdheden, algemeen | Hockey equipment and supplies, general
50520201. Steenkool | Coal
73630103. Tijdelijke hulpdienst | Temporary help service

Werken bij ETS. TRANS-CHAPUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. TRANS-CHAPUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. TRANS-CHAPUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. TRANS-CHAPUIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

 • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

 • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

 • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

 • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

 • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

 • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

 • Junior Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

 • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

 • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADA Transport

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

 • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

 • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VOLTAIRE

  Type: Flexijob

  klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van ETS. TRANS-CHAPUIS in sociale netwerken
Look for responds of ETS. TRANS-CHAPUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. TRANS-CHAPUIS. Laat een reactie achter voor ETS. TRANS-CHAPUIS. ETS. TRANS-CHAPUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. TRANS-CHAPUIS. Leave a respond for ETS. TRANS-CHAPUIS. ETS. TRANS-CHAPUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. TRANS-CHAPUIS op de google maps. Adres en contacten ETS. TRANS-CHAPUIS
Location of ETS. TRANS-CHAPUIS on the google maps. Address and contacts of ETS. TRANS-CHAPUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. TRANS-CHAPUIS ETS. TRANS-CHAPUIS: BACOB | SLEEPY-DE ZWAAN | Sporting club Begonia Lochristi | Rambo | Van Baelen E

Other related companies as ETS. TRANS-CHAPUIS: BACOB | SLEEPY-DE ZWAAN | Sporting club Begonia Lochristi | Rambo | Van Baelen E

ETS. TRANS-CHAPUIS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. TRANS-CHAPUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03087951660. Het bedrijf ETS. TRANS-CHAPUIS bevindt zich op het adres: LEFIN 12; 4860; PEPINSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in ETS. TRANS-CHAPUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. TRANS-CHAPUIS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. TRANS-CHAPUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. TRANS-CHAPUIS, openstaande posities, locatie van ETS. TRANS-CHAPUIS op de kaart.

ETS. TRANS-CHAPUIS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. TRANS-CHAPUIS, company assigned to the tax number BE03087951660. The company ETS. TRANS-CHAPUIS is located at the address: LEFIN 12; 4860; PEPINSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in ETS. TRANS-CHAPUIS were not found.
The main activity of ETS. TRANS-CHAPUIS is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. TRANS-CHAPUIS is not available. You also can look at reviews of ETS. TRANS-CHAPUIS, open positions, location of ETS. TRANS-CHAPUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. TRANS-CHAPUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. TRANS-CHAPUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. TRANS-CHAPUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. TRANS-CHAPUIS, employees, financial statistics.