ESSO PEETERS

Contactgegevens ESSO PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESSO PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESSO PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLEINSTRAAT 18; 2221; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15222212 (+32-15222212) 15222212 (+32-15222212)

Fax (fax): +32 (67) 449-94-71 +32 (67) 449-94-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESSO PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESSO PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESSO PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESSO PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESSO PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESSO PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESSO PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESSO PEETERS
Products information ESSO PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE06327819824
Ondernemingsnummer: 6458282470
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in ESSO PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESSO PEETERS
(Get full report from official database of BE for ESSO PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESSO PEETERS
Addition kinds of activities for ESSO PEETERS

279601. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
20649900. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
25220401. Bureaus, kantoor: behalve hout | Desks, office: except wood
26749902. Bloemzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags: made from purchased materials
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers

Werken bij ESSO PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESSO PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESSO PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESSO PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Koeltechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

 • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

 • Tuinarbeider (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor:   - Plaatsen van tegels en verhardingen. - Onderhoud van tuinen en zwembaden. Geen ervaring vereist!

 • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

 • CHAUFFEUR HEFTRUCK en TERMINALTREKKER (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het intern transport binnen het bedrijf. Je hebt de nodige ervaring in het besturen van de zwaardere types heftrucks (5-20T) Ook het bedienen van rolbruggen en het besturen van een terminaltrekker/oplegger zit binnen uw mogelijkheden. U draagt zorg voor het recent machinepark en de betonproducten.

 • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

 • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Jobstudent (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

 • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: OOKJG

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

Zoek naar antwoorden van ESSO PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of ESSO PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESSO PEETERS. Laat een reactie achter voor ESSO PEETERS. ESSO PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESSO PEETERS. Leave a respond for ESSO PEETERS. ESSO PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESSO PEETERS op de google maps. Adres en contacten ESSO PEETERS
Location of ESSO PEETERS on the google maps. Address and contacts of ESSO PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ESSO PEETERS ESSO PEETERS: DANIEL DELVAUX | Aldrap Confectie BVBA | Flandria | Facom Belgi? SA-NV | Vast Management Consultants BVBA

Other related companies as ESSO PEETERS: DANIEL DELVAUX | Aldrap Confectie BVBA | Flandria | Facom Belgi? SA-NV | Vast Management Consultants BVBA

ESSO PEETERS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESSO PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06327819824. Het bedrijf ESSO PEETERS bevindt zich op het adres: PLEINSTRAAT 18; 2221; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 690,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in ESSO PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESSO PEETERS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESSO PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESSO PEETERS, openstaande posities, locatie van ESSO PEETERS op de kaart.

ESSO PEETERS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESSO PEETERS, company assigned to the tax number BE06327819824. The company ESSO PEETERS is located at the address: PLEINSTRAAT 18; 2221; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 690,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in ESSO PEETERS were not found.
The main activity of ESSO PEETERS is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ESSO PEETERS is not available. You also can look at reviews of ESSO PEETERS, open positions, location of ESSO PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESSO PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESSO PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESSO PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESSO PEETERS, employees, financial statistics.