Facom Belgi? SA-NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Facom Belgi? SA-NV
Private companiesPersonal Services • Facom Belgi? SA-NV

Contactgegevens Facom Belgi? SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Facom Belgi? SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Facom Belgi? SA-NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weihoek 4; 1930; Zaventem (Nossegem), België

Telefoon (phone): 02 714 09 00; 02 720 92 07 (+32-02 714 09 00; 02 720 92 07) 02 714 09 00; 02 720 92 07 (+32-02 714 09 00; 02 720 92 07)

Fax (fax): 02 721 24 11; 02 725 67 72 (+32-02 721 24 11; 02 725 67 72) 02 721 24 11; 02 725 67 72 (+32-02 721 24 11; 02 725 67 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Facom Belgi? SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Facom Belgi? SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Facom Belgi? SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Facom Belgi? SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Facom Belgi? SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Facom Belgi? SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Facom Belgi? SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Facom Belgi? SA-NV
Products information Facom Belgi? SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE06481079101
Ondernemingsnummer: 8015594482
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Garages - Equipment & Supplies; Tools - General

Product categorie (product category): Automobile - Wheel balancing and aligning service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Facom Belgi? SA-NV
(Get full report from official database of BE for Facom Belgi? SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Facom Belgi? SA-NV
Addition kinds of activities for Facom Belgi? SA-NV

331500. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
17990206. Brandwerende gebouwen | Fireproofing buildings
22980303. Vislijnen, netten, seines: gemaakt in touw of touwmolen | Fishing lines, nets, seines: made in cordage or twine mills
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
44990401. Scheepvaart schepen voor schroot | Marine wrecking ships for scrap
80210000. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
96519904. Licentie en vergunningen voor de detailhandel, overheid | Licensing and permits for retail trade, government

Werken bij Facom Belgi? SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Facom Belgi? SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Facom Belgi? SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Facom Belgi? SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van Facom Belgi? SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of Facom Belgi? SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Facom Belgi? SA-NV. Laat een reactie achter voor Facom Belgi? SA-NV. Facom Belgi? SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Facom Belgi? SA-NV. Leave a respond for Facom Belgi? SA-NV. Facom Belgi? SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Facom Belgi? SA-NV op de google maps. Adres en contacten Facom Belgi? SA-NV
Location of Facom Belgi? SA-NV on the google maps. Address and contacts of Facom Belgi? SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Facom Belgi? SA-NV Facom Belgi? SA-NV: PRIX TERRIFIANTS | Exclusif | Van Den Steen J | JOHNY ARBIJN | DE CROOCK

Other related companies as Facom Belgi? SA-NV: PRIX TERRIFIANTS | Exclusif | Van Den Steen J | JOHNY ARBIJN | DE CROOCK

Facom Belgi? SA-NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Facom Belgi? SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06481079101. Het bedrijf Facom Belgi? SA-NV bevindt zich op het adres: Weihoek 4; 1930; Zaventem (Nossegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile - Wheel balancing and aligning service. Lijst met producten zijn Garages - Equipment & Supplies; Tools - General.
De hoofdactiviteit van Facom Belgi? SA-NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Facom Belgi? SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Facom Belgi? SA-NV, openstaande posities, locatie van Facom Belgi? SA-NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Facom Belgi? SA-NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Facom Belgi? SA-NV, company assigned to the tax number BE06481079101. The company Facom Belgi? SA-NV is located at the address: Weihoek 4; 1930; Zaventem (Nossegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile - Wheel balancing and aligning service. List of products are Garages - Equipment & Supplies; Tools - General.
The main activity of Facom Belgi? SA-NV is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Facom Belgi? SA-NV is not available. You also can look at reviews of Facom Belgi? SA-NV, open positions, location of Facom Belgi? SA-NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Facom Belgi? SA-NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Facom Belgi? SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Facom Belgi? SA-NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Facom Belgi? SA-NV, employees, financial statistics.