ERIC VAN TENTELEN

Contactgegevens ERIC VAN TENTELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC VAN TENTELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC VAN TENTELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KANAALWEG 17; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13661931 (+32-13661931) 13661931 (+32-13661931)

Fax (fax): +32 (84) 712-74-70 +32 (84) 712-74-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC VAN TENTELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC VAN TENTELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC VAN TENTELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC VAN TENTELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC VAN TENTELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC VAN TENTELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC VAN TENTELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC VAN TENTELEN
Products information ERIC VAN TENTELEN

BTW identificatienummer (tax): BE07910949707
Ondernemingsnummer: 7448150634
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 657,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ERIC VAN TENTELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC VAN TENTELEN
(Get full report from official database of BE for ERIC VAN TENTELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC VAN TENTELEN
Addition kinds of activities for ERIC VAN TENTELEN

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
2084. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
20130102. Rundvlees, gedroogd: uit gekocht vlees | Beef, dried: from purchased meat
26530105. Pallets, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, corrugated: made from purchased materials
27599906. Gravure, nec | Engraving, nec
34790200. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
35310705. Posthole graafmachines, aangedreven | Posthole diggers, powered
37310201. Bestrijdingsschepen, bouw en reparatie | Combat vessels, building and repairing
62110303. Olie en gas lease makelaars | Oil and gas lease brokers
80210000. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists

Werken bij ERIC VAN TENTELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC VAN TENTELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC VAN TENTELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC VAN TENTELEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

 • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

 • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

 • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

 • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

 • Strijk(st)er te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

 • Poetshulp Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

 • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

 • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van ERIC VAN TENTELEN in sociale netwerken
Look for responds of ERIC VAN TENTELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC VAN TENTELEN. Laat een reactie achter voor ERIC VAN TENTELEN. ERIC VAN TENTELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC VAN TENTELEN. Leave a respond for ERIC VAN TENTELEN. ERIC VAN TENTELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC VAN TENTELEN op de google maps. Adres en contacten ERIC VAN TENTELEN
Location of ERIC VAN TENTELEN on the google maps. Address and contacts of ERIC VAN TENTELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC VAN TENTELEN ERIC VAN TENTELEN: COIFFURE ANNA | Louwies T | HET TONEELHUIS | MICROSURF | ASSURANCE VAN DORPE

Other related companies as ERIC VAN TENTELEN: COIFFURE ANNA | Louwies T | HET TONEELHUIS | MICROSURF | ASSURANCE VAN DORPE

ERIC VAN TENTELEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC VAN TENTELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07910949707. Het bedrijf ERIC VAN TENTELEN bevindt zich op het adres: KANAALWEG 17; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 657,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in ERIC VAN TENTELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC VAN TENTELEN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC VAN TENTELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC VAN TENTELEN, openstaande posities, locatie van ERIC VAN TENTELEN op de kaart.

ERIC VAN TENTELEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC VAN TENTELEN, company assigned to the tax number BE07910949707. The company ERIC VAN TENTELEN is located at the address: KANAALWEG 17; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 657,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in ERIC VAN TENTELEN were not found.
The main activity of ERIC VAN TENTELEN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC VAN TENTELEN is not available. You also can look at reviews of ERIC VAN TENTELEN, open positions, location of ERIC VAN TENTELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC VAN TENTELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC VAN TENTELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC VAN TENTELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC VAN TENTELEN, employees, financial statistics.