ERIC ONKELINX

Contactgegevens ERIC ONKELINX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC ONKELINX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC ONKELINX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE D'AMONINES 1; 6987; RENDEUX, België

Telefoon (phone): 84477667 (+32-84477667) 84477667 (+32-84477667)

Fax (fax): +32 (2) 472-96-52 +32 (2) 472-96-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC ONKELINX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC ONKELINX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC ONKELINX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC ONKELINX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC ONKELINX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC ONKELINX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC ONKELINX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC ONKELINX
Products information ERIC ONKELINX

BTW identificatienummer (tax): BE07168273925
Ondernemingsnummer: 1062896728
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 434,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ERIC ONKELINX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC ONKELINX
(Get full report from official database of BE for ERIC ONKELINX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC ONKELINX
Addition kinds of activities for ERIC ONKELINX

20640106. Gegrilde data | Sugared dates
25910102. Schaduw trekt, raam | Shade pulls, window
38430204. Tandmetaal | Dental metal
50130118. Veren, schokdempers en stutten | Springs, shock absorbers and struts
80110508. Gynaecoloog | Gynecologist
82490201. Bankschool, opleiding | Banking school, training
89990701. Geologische consultant | Geological consultant

Werken bij ERIC ONKELINX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC ONKELINX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC ONKELINX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC ONKELINX. Looking for open vacancies in other companies

 • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

 • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

 • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Koekelare (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Housekeeping (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Sunparks De Haan

  Type: Studentenjob

  Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

 • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: WE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

 • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

  Type: Vaste Job

  Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

 • Machinist bandenkraan (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

 • kelner M/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: OSTEND PARK

  Type: Vaste Job

  Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van ERIC ONKELINX in sociale netwerken
Look for responds of ERIC ONKELINX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC ONKELINX. Laat een reactie achter voor ERIC ONKELINX. ERIC ONKELINX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC ONKELINX. Leave a respond for ERIC ONKELINX. ERIC ONKELINX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC ONKELINX op de google maps. Adres en contacten ERIC ONKELINX
Location of ERIC ONKELINX on the google maps. Address and contacts of ERIC ONKELINX

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC ONKELINX ERIC ONKELINX: LYS TRAVEL | Jespers NV | PATRICK LECOMTE | LA NOUVELLE GAZETTE | LUC FRANCOIS

Other related companies as ERIC ONKELINX: LYS TRAVEL | Jespers NV | PATRICK LECOMTE | LA NOUVELLE GAZETTE | LUC FRANCOIS

ERIC ONKELINX is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC ONKELINX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07168273925. Het bedrijf ERIC ONKELINX bevindt zich op het adres: ROUTE D'AMONINES 1; 6987; RENDEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 434,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in ERIC ONKELINX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC ONKELINX is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC ONKELINX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC ONKELINX, openstaande posities, locatie van ERIC ONKELINX op de kaart.

ERIC ONKELINX is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC ONKELINX, company assigned to the tax number BE07168273925. The company ERIC ONKELINX is located at the address: ROUTE D'AMONINES 1; 6987; RENDEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 434,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in ERIC ONKELINX were not found.
The main activity of ERIC ONKELINX is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC ONKELINX is not available. You also can look at reviews of ERIC ONKELINX, open positions, location of ERIC ONKELINX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC ONKELINX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC ONKELINX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC ONKELINX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC ONKELINX, employees, financial statistics.