EDDY VAN DEN ABEELE

Contactgegevens EDDY VAN DEN ABEELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY VAN DEN ABEELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY VAN DEN ABEELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACHTERSTRAAT 78; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93866313 (+32-93866313) 93866313 (+32-93866313)

Fax (fax): +32 (86) 317-48-21 +32 (86) 317-48-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY VAN DEN ABEELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY VAN DEN ABEELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY VAN DEN ABEELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY VAN DEN ABEELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY VAN DEN ABEELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY VAN DEN ABEELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY VAN DEN ABEELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY VAN DEN ABEELE
Products information EDDY VAN DEN ABEELE

BTW identificatienummer (tax): BE05019348144
Ondernemingsnummer: 5646392822
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in EDDY VAN DEN ABEELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY VAN DEN ABEELE
(Get full report from official database of BE for EDDY VAN DEN ABEELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY VAN DEN ABEELE
Addition kinds of activities for EDDY VAN DEN ABEELE

2064. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
356300. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
17990503. Opruiming van de bouwplaats | Construction site cleanup
28249900. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
28340503. diuretica | Diuretics
30699920. Tubing, rubber | Tubing, rubber
34490100. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
70110402. Motor Inn | Motor inn
79330000. Bowling centra | Bowling centers

Werken bij EDDY VAN DEN ABEELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY VAN DEN ABEELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY VAN DEN ABEELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY VAN DEN ABEELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

 • Metser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

 • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

 • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

 • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zedelgem - Torhout (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Stagiaire/Studenten (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ADEQUAT AALST

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

 • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Vaste Job

  Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

 • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

 • Hulpbekister | betoncentralist (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Absolute@work

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met site in Deerlijk zijn we op zoek naar een hulpbekister | betoncentralist Je past bestaande bekistingen aan volgens een productieplan. Je helpt mee bij het plaatsen van de wapening en alle toebehoren in de bekisting, het storten en afwerken van het element en de ontkisting ervan. Als betoncentralist sta je in voor de aanmaak van de gevraagde hoeveelheid betonsamenstelling voor architectonische betonelementen en dit volgens de geldende procedures en normen.

 • Front End Drupal Developer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: NOVATION

  Type: Vaste Job

  Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

Zoek naar antwoorden van EDDY VAN DEN ABEELE in sociale netwerken
Look for responds of EDDY VAN DEN ABEELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY VAN DEN ABEELE. Laat een reactie achter voor EDDY VAN DEN ABEELE. EDDY VAN DEN ABEELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY VAN DEN ABEELE. Leave a respond for EDDY VAN DEN ABEELE. EDDY VAN DEN ABEELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY VAN DEN ABEELE op de google maps. Adres en contacten EDDY VAN DEN ABEELE
Location of EDDY VAN DEN ABEELE on the google maps. Address and contacts of EDDY VAN DEN ABEELE

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY VAN DEN ABEELE EDDY VAN DEN ABEELE: Pastridor Benelux | De Hondt Ronny-Assuron | Write ! NV | SCHOENMAKERIJ DIRK | Van Den Eynde P

Other related companies as EDDY VAN DEN ABEELE: Pastridor Benelux | De Hondt Ronny-Assuron | Write ! NV | SCHOENMAKERIJ DIRK | Van Den Eynde P

EDDY VAN DEN ABEELE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY VAN DEN ABEELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05019348144. Het bedrijf EDDY VAN DEN ABEELE bevindt zich op het adres: ACHTERSTRAAT 78; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 487,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in EDDY VAN DEN ABEELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDY VAN DEN ABEELE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY VAN DEN ABEELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY VAN DEN ABEELE, openstaande posities, locatie van EDDY VAN DEN ABEELE op de kaart.

EDDY VAN DEN ABEELE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY VAN DEN ABEELE, company assigned to the tax number BE05019348144. The company EDDY VAN DEN ABEELE is located at the address: ACHTERSTRAAT 78; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 487,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in EDDY VAN DEN ABEELE were not found.
The main activity of EDDY VAN DEN ABEELE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY VAN DEN ABEELE is not available. You also can look at reviews of EDDY VAN DEN ABEELE, open positions, location of EDDY VAN DEN ABEELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY VAN DEN ABEELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY VAN DEN ABEELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY VAN DEN ABEELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY VAN DEN ABEELE, employees, financial statistics.