EDDY BAERT

Contactgegevens EDDY BAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY BAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY BAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG. VAN ACKERWIJK E 38BA; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52444194 (+32-52444194) 52444194 (+32-52444194)

Fax (fax): +32 (9) 987-23-52 +32 (9) 987-23-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY BAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY BAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY BAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY BAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY BAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY BAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY BAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY BAERT
Products information EDDY BAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03246429443
Ondernemingsnummer: 6792541503
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in EDDY BAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY BAERT
(Get full report from official database of BE for EDDY BAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY BAERT
Addition kinds of activities for EDDY BAERT

075104. Reproductie van veeteelt | Livestock reproduction services
221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
01810204. Rozen, groeiende van | Roses, growing of
20990000. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
50440104. Rekenmachines, elektronisch | Calculators, electronic
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture

Werken bij EDDY BAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY BAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY BAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY BAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Food (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

 • Magazijnier met heftruckattest (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een magazijnier voor de afdeling uitgaande goederen. Takenpakket - Je staat in voor het beheer van de uitgaande goederen en doet een kwaliteitscontrole van de uitgaande goederen. - Je houdt het magazijn op orde. - Je maakt de zendnota's op. - Je volgt de stockcorrecties op. - Je hebt nauw contact met de transporteurs. - Je werkt nauw samen met de andere magazijniers.

 • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

 • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

 • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

  Regio: MERENDREE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • BEENHOUWER (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: MUES GEORGES & CO

  Type: Vaste Job

  In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

 • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: US CONNECT

  Type: Vaste Job

  Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

 • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

 • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

  Type: Leercontract

  De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van EDDY BAERT in sociale netwerken
Look for responds of EDDY BAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY BAERT. Laat een reactie achter voor EDDY BAERT. EDDY BAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY BAERT. Leave a respond for EDDY BAERT. EDDY BAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY BAERT op de google maps. Adres en contacten EDDY BAERT
Location of EDDY BAERT on the google maps. Address and contacts of EDDY BAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY BAERT EDDY BAERT: KINABALU | Rederij Victor Huygebaert NV | ELECTROTECHNIEK MORIS | DE DONDER FRANS BVBA | Cabinet de Chirurgie Visc茅rale-Dr Leloup SPRL

Other related companies as EDDY BAERT: KINABALU | Rederij Victor Huygebaert NV | ELECTROTECHNIEK MORIS | DE DONDER FRANS BVBA | Cabinet de Chirurgie Visc茅rale-Dr Leloup SPRL

EDDY BAERT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY BAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03246429443. Het bedrijf EDDY BAERT bevindt zich op het adres: BURG. VAN ACKERWIJK E 38BA; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in EDDY BAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDY BAERT is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY BAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY BAERT, openstaande posities, locatie van EDDY BAERT op de kaart.

EDDY BAERT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY BAERT, company assigned to the tax number BE03246429443. The company EDDY BAERT is located at the address: BURG. VAN ACKERWIJK E 38BA; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in EDDY BAERT were not found.
The main activity of EDDY BAERT is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY BAERT is not available. You also can look at reviews of EDDY BAERT, open positions, location of EDDY BAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY BAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY BAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY BAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY BAERT, employees, financial statistics.