EAGLE ENERGY

Contactgegevens EAGLE ENERGY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EAGLE ENERGY: address, phone, fax, email, website, opening hours

EAGLE ENERGY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L'ILE MONSIN; 4020; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42640811 (+32-42640811) 42640811 (+32-42640811)

Fax (fax): +32 (15) 358-21-23 +32 (15) 358-21-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EAGLE ENERGY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EAGLE ENERGY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EAGLE ENERGY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EAGLE ENERGY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EAGLE ENERGY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EAGLE ENERGY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EAGLE ENERGY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EAGLE ENERGY
Products information EAGLE ENERGY

BTW identificatienummer (tax): BE08135070800
Ondernemingsnummer: 4209381103
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in EAGLE ENERGY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EAGLE ENERGY
(Get full report from official database of BE for EAGLE ENERGY)

Aanvulling soorten activiteiten voor EAGLE ENERGY
Addition kinds of activities for EAGLE ENERGY

346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
509399. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
737301. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services
10610400. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
22310301. Biljartdoeken | Billiard cloths
30690405. Matrassen, pneumatisch: stof bedekt met rubber | Mattresses, pneumatic: fabric coated with rubber

Werken bij EAGLE ENERGY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EAGLE ENERGY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EAGLE ENERGY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EAGLE ENERGY. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker Media markt (GANSHOREN)

  Regio: GANSHOREN

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

 • Halfautomaat lasser | Hechtel-Eksel | Dagdienst | Snelle opstart (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Hechtel-Eksel zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser.

 • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MELSBROEK - PERK – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Ieper 12 uren per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, woensdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag . U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk,de was,de strijk, u kookt er gezonde maaltijden (Pascale Naessens) en u doet boodschappen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

 • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

  Type: Studentenjob

  zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

 • Productie Ingenieur (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

 • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

 • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

 • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

 • extra voor weekend (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: ONS GEDACHT

  Type: Werfreserve

  wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van EAGLE ENERGY in sociale netwerken
Look for responds of EAGLE ENERGY in social networks

Lees alle opmerkingen voor EAGLE ENERGY. Laat een reactie achter voor EAGLE ENERGY. EAGLE ENERGY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EAGLE ENERGY. Leave a respond for EAGLE ENERGY. EAGLE ENERGY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EAGLE ENERGY op de google maps. Adres en contacten EAGLE ENERGY
Location of EAGLE ENERGY on the google maps. Address and contacts of EAGLE ENERGY

Andere gerelateerde bedrijven als come EAGLE ENERGY EAGLE ENERGY: LA GRANGE | Aegon Monymaxx | DVV-Oostende Centrum | SACR? MATELAS | PHARMACO INTERNAT. INC./PHARMACO INTERNATIONAL

Other related companies as EAGLE ENERGY: LA GRANGE | Aegon Monymaxx | DVV-Oostende Centrum | SACR? MATELAS | PHARMACO INTERNAT. INC./PHARMACO INTERNATIONAL

EAGLE ENERGY is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EAGLE ENERGY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08135070800. Het bedrijf EAGLE ENERGY bevindt zich op het adres: L'ILE MONSIN; 4020; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in EAGLE ENERGY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EAGLE ENERGY is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EAGLE ENERGY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EAGLE ENERGY, openstaande posities, locatie van EAGLE ENERGY op de kaart.

EAGLE ENERGY is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is EAGLE ENERGY, company assigned to the tax number BE08135070800. The company EAGLE ENERGY is located at the address: L'ILE MONSIN; 4020; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in EAGLE ENERGY were not found.
The main activity of EAGLE ENERGY is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EAGLE ENERGY is not available. You also can look at reviews of EAGLE ENERGY, open positions, location of EAGLE ENERGY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EAGLE ENERGY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EAGLE ENERGY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EAGLE ENERGY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EAGLE ENERGY, employees, financial statistics.