DISTRICOAL

Contactgegevens DISTRICOAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISTRICOAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISTRICOAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 102; 6060; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71488095 (+32-71488095) 71488095 (+32-71488095)

Fax (fax): +32 (53) 661-93-56 +32 (53) 661-93-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISTRICOAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISTRICOAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISTRICOAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISTRICOAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISTRICOAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISTRICOAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISTRICOAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISTRICOAL
Products information DISTRICOAL

BTW identificatienummer (tax): BE02371368408
Ondernemingsnummer: 5739501953
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DISTRICOAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISTRICOAL
(Get full report from official database of BE for DISTRICOAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISTRICOAL
Addition kinds of activities for DISTRICOAL

4932. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
23850000. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
35640200. Blowers en fans | Blowers and fans
35650200. Verpakkings- en verpakkingsmachines | Packing and wrapping machinery
39150000. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
80629906. Ziekenhuis, professionele verpleegschool met ama residentie | Hospital, professional nursing school with ama residency
93110400. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government

Werken bij DISTRICOAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISTRICOAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISTRICOAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISTRICOAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

 • Junior Calculator Staalbouw (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als junior calculator ben je mede verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor de opmaak van offertes voor staalbouwprojecten. Calculeren, kostprijzen bepalen, offertes opstellen en creatief zoeken naar oplossingen maken deel uit van je takenpakket. Wat ga je doen? - Verzamelen van informatie voor opmaak van offertes - Opvragen prijzen en offertes aan derden - Opstellen conceptoffertes - Voorleggen conceptofferte aan hoofd van de calculatie - Aandragen van (innovatieve) ideeën - Deelname aan Kick-off meeting & afdelingsoverleg

 • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

 • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: COMMILFOO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • orderpicker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

 • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: VERLINDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

 • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SEGERS SELECT

  Type: Vaste Job

  Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

Zoek naar antwoorden van DISTRICOAL in sociale netwerken
Look for responds of DISTRICOAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISTRICOAL. Laat een reactie achter voor DISTRICOAL. DISTRICOAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISTRICOAL. Leave a respond for DISTRICOAL. DISTRICOAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISTRICOAL op de google maps. Adres en contacten DISTRICOAL
Location of DISTRICOAL on the google maps. Address and contacts of DISTRICOAL

Andere gerelateerde bedrijven als come DISTRICOAL DISTRICOAL: CPT | Caddy-Home | Silicium Paradise | MICHEL PEEL | van den Broecke W

Other related companies as DISTRICOAL: CPT | Caddy-Home | Silicium Paradise | MICHEL PEEL | van den Broecke W

DISTRICOAL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DISTRICOAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02371368408. Het bedrijf DISTRICOAL bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 102; 6060; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DISTRICOAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DISTRICOAL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISTRICOAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISTRICOAL, openstaande posities, locatie van DISTRICOAL op de kaart.

DISTRICOAL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DISTRICOAL, company assigned to the tax number BE02371368408. The company DISTRICOAL is located at the address: RUE DE LA STATION 102; 6060; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DISTRICOAL were not found.
The main activity of DISTRICOAL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DISTRICOAL is not available. You also can look at reviews of DISTRICOAL, open positions, location of DISTRICOAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISTRICOAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISTRICOAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISTRICOAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISTRICOAL, employees, financial statistics.