DISPO

Contactgegevens DISPO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISPO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISPO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU M?MORIAL 2; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42521180 (+32-42521180) 42521180 (+32-42521180)

Fax (fax): +32 (14) 142-82-87 +32 (14) 142-82-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISPO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISPO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISPO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISPO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISPO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISPO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISPO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISPO
Products information DISPO

BTW identificatienummer (tax): BE08409179687
Ondernemingsnummer: 7285003662
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DISPO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISPO
(Get full report from official database of BE for DISPO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISPO
Addition kinds of activities for DISPO

596103. Boek en record clubs | Book and record clubs
24360000. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
25110102. Beddengoed: hout | Bedside stands: wood
30890218. Tops: dispenser, shaker, etc .: kunststof | Tops: dispenser, shaker, etc.: plastics
34420401. Branddeuren, metaal | Fire doors, metal
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
42129903. Leveringsdienst, voertuig | Delivery service, vehicular
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores

Werken bij DISPO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISPO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISPO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISPO. Looking for open vacancies in other companies

 • TIG lasser (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

 • Productiearbeider (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

 • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

 • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

 • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

 • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

 • Elektromecanicien (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

 • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

 • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

 • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

 • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

 • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

Zoek naar antwoorden van DISPO in sociale netwerken
Look for responds of DISPO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISPO. Laat een reactie achter voor DISPO. DISPO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISPO. Leave a respond for DISPO. DISPO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISPO op de google maps. Adres en contacten DISPO
Location of DISPO on the google maps. Address and contacts of DISPO

Andere gerelateerde bedrijven als come DISPO DISPO: FLVAN DEN WEGHE TAPIJTCONFECTIE | RESTAURANT BOULEVARD | KLEINE LANDEIGENDOM | Eurostrategy Consultants SPRL | Willems L

Other related companies as DISPO: FLVAN DEN WEGHE TAPIJTCONFECTIE | RESTAURANT BOULEVARD | KLEINE LANDEIGENDOM | Eurostrategy Consultants SPRL | Willems L

DISPO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DISPO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08409179687. Het bedrijf DISPO bevindt zich op het adres: AVENUE DU M?MORIAL 2; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DISPO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DISPO is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISPO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISPO, openstaande posities, locatie van DISPO op de kaart.

DISPO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DISPO, company assigned to the tax number BE08409179687. The company DISPO is located at the address: AVENUE DU M?MORIAL 2; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DISPO were not found.
The main activity of DISPO is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DISPO is not available. You also can look at reviews of DISPO, open positions, location of DISPO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISPO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISPO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISPO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISPO, employees, financial statistics.