DIRK VANDERBEKEN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DIRK VANDERBEKEN
Private companiesReal Estate • DIRK VANDERBEKEN

Contactgegevens DIRK VANDERBEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK VANDERBEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK VANDERBEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTLAAN 30; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92810741 (+32-92810741) 92810741 (+32-92810741)

Fax (fax): +32 (87) 489-24-24 +32 (87) 489-24-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK VANDERBEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK VANDERBEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK VANDERBEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK VANDERBEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK VANDERBEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK VANDERBEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK VANDERBEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK VANDERBEKEN
Products information DIRK VANDERBEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02006347656
Ondernemingsnummer: 5223968505
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DIRK VANDERBEKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK VANDERBEKEN
(Get full report from official database of BE for DIRK VANDERBEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK VANDERBEKEN
Addition kinds of activities for DIRK VANDERBEKEN

222109. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
224199. Smalle stoffenfabrieken, nec | Narrow fabric mills, nec
384101. Oogheelkundige instrumenten en apparaten | Ophthalmic instruments and apparatus
28699904. Camphor, synthetisch | Camphor, synthetic
30890208. Schotels, kunststoffen, behalve schuim | Dishes, plastics, except foam
34989901. Spoelen, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Coils, pipe: fabricated from purchased pipe
38270102. Boroscopes | Boroscopes
39140402. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Cutlery, plated (all metals)

Werken bij DIRK VANDERBEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK VANDERBEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK VANDERBEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK VANDERBEKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

 • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

 • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

 • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

 • Huishoudhulp Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

  Regio: BOEKHOUTE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

 • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

 • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

 • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

 • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

  Type: Vaste Job

  Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

 • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Werfreserve

  Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van DIRK VANDERBEKEN in sociale netwerken
Look for responds of DIRK VANDERBEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK VANDERBEKEN. Laat een reactie achter voor DIRK VANDERBEKEN. DIRK VANDERBEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK VANDERBEKEN. Leave a respond for DIRK VANDERBEKEN. DIRK VANDERBEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK VANDERBEKEN op de google maps. Adres en contacten DIRK VANDERBEKEN
Location of DIRK VANDERBEKEN on the google maps. Address and contacts of DIRK VANDERBEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK VANDERBEKEN DIRK VANDERBEKEN: Lehane J | ENTREPRISES GENERALES DE GRAEVE SA | JULES BOUTS | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | TRODAT STAMP INDUSTRY

Other related companies as DIRK VANDERBEKEN: Lehane J | ENTREPRISES GENERALES DE GRAEVE SA | JULES BOUTS | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | TRODAT STAMP INDUSTRY

DIRK VANDERBEKEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK VANDERBEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02006347656. Het bedrijf DIRK VANDERBEKEN bevindt zich op het adres: KONING ALBERTLAAN 30; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DIRK VANDERBEKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIRK VANDERBEKEN is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK VANDERBEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK VANDERBEKEN, openstaande posities, locatie van DIRK VANDERBEKEN op de kaart.

DIRK VANDERBEKEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK VANDERBEKEN, company assigned to the tax number BE02006347656. The company DIRK VANDERBEKEN is located at the address: KONING ALBERTLAAN 30; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DIRK VANDERBEKEN were not found.
The main activity of DIRK VANDERBEKEN is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK VANDERBEKEN is not available. You also can look at reviews of DIRK VANDERBEKEN, open positions, location of DIRK VANDERBEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK VANDERBEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK VANDERBEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK VANDERBEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK VANDERBEKEN, employees, financial statistics.