DEVROEDE ZONING

Contactgegevens DEVROEDE ZONING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVROEDE ZONING: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVROEDE ZONING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BERTAIMONT 42; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65337171 (+32-65337171) 65337171 (+32-65337171)

Fax (fax): +32 (83) 221-24-16 +32 (83) 221-24-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVROEDE ZONING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVROEDE ZONING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVROEDE ZONING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVROEDE ZONING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVROEDE ZONING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVROEDE ZONING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVROEDE ZONING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVROEDE ZONING
Products information DEVROEDE ZONING

BTW identificatienummer (tax): BE07127349853
Ondernemingsnummer: 9937377929
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DEVROEDE ZONING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVROEDE ZONING
(Get full report from official database of BE for DEVROEDE ZONING)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVROEDE ZONING
Addition kinds of activities for DEVROEDE ZONING

16290303. Tennisbaanconstructie | Tennis court construction
17959900. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
24310206. Vensterramen, hout | Window sashes, wood
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
37219902. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigen door de fabrikant | Research and development on aircraft by the manufacturer

Werken bij DEVROEDE ZONING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVROEDE ZONING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVROEDE ZONING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVROEDE ZONING. Looking for open vacancies in other companies

 • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

  Regio: ROBORST

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

 • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

 • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

 • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

 • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

  Type: Studentenjob

  Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

 • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: THINFACTORY

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

 • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

 • zaal- en barmedewerker (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: KENZ

  Type: Flexijob

  U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van DEVROEDE ZONING in sociale netwerken
Look for responds of DEVROEDE ZONING in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVROEDE ZONING. Laat een reactie achter voor DEVROEDE ZONING. DEVROEDE ZONING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVROEDE ZONING. Leave a respond for DEVROEDE ZONING. DEVROEDE ZONING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVROEDE ZONING op de google maps. Adres en contacten DEVROEDE ZONING
Location of DEVROEDE ZONING on the google maps. Address and contacts of DEVROEDE ZONING

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVROEDE ZONING DEVROEDE ZONING: Argenta (groep) | SOLARIUM CALIFORNIA SUN | Desees | Daily Clean Services NV | PATRICK THOEN

Other related companies as DEVROEDE ZONING: Argenta (groep) | SOLARIUM CALIFORNIA SUN | Desees | Daily Clean Services NV | PATRICK THOEN

DEVROEDE ZONING is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVROEDE ZONING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07127349853. Het bedrijf DEVROEDE ZONING bevindt zich op het adres: RUE DE BERTAIMONT 42; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 504,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DEVROEDE ZONING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVROEDE ZONING is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVROEDE ZONING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVROEDE ZONING, openstaande posities, locatie van DEVROEDE ZONING op de kaart.

DEVROEDE ZONING is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVROEDE ZONING, company assigned to the tax number BE07127349853. The company DEVROEDE ZONING is located at the address: RUE DE BERTAIMONT 42; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 504,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DEVROEDE ZONING were not found.
The main activity of DEVROEDE ZONING is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVROEDE ZONING is not available. You also can look at reviews of DEVROEDE ZONING, open positions, location of DEVROEDE ZONING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVROEDE ZONING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVROEDE ZONING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVROEDE ZONING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVROEDE ZONING, employees, financial statistics.