DEVOGELE

Contactgegevens DEVOGELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVOGELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVOGELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELLESTRAAT 113; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56354067 (+32-56354067) 56354067 (+32-56354067)

Fax (fax): +32 (11) 660-13-52 +32 (11) 660-13-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVOGELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVOGELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVOGELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVOGELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVOGELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVOGELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVOGELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVOGELE
Products information DEVOGELE

BTW identificatienummer (tax): BE03505432128
Ondernemingsnummer: 8553375244
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DEVOGELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVOGELE
(Get full report from official database of BE for DEVOGELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVOGELE
Addition kinds of activities for DEVOGELE

2655. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
3634. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
399909. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
28349902. Druggists 'preparaten (farmaceutica) | Druggists' preparations (pharmaceuticals)
38230400. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
50910701. Boten accessoires en onderdelen | Boat accessories and parts

Werken bij DEVOGELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVOGELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVOGELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVOGELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

 • Administratieve bediende (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

 • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

 • Kelner (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bekende horecazaak in hartje Kortrijk zoekt Adecco een gedreven kelner. U staat in voor het opnemen van bestellingen, opdienen, afruimen, mise-en-place, orde en netheid van de zaal, onthaal klanten, uitleg geven over de gerechten,...

 • Ploegbaas montage (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

 • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

 • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

  Type: Studentenjob

  Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

 • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

 • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

 • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

  Type: Flexijob

  Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van DEVOGELE in sociale netwerken
Look for responds of DEVOGELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVOGELE. Laat een reactie achter voor DEVOGELE. DEVOGELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVOGELE. Leave a respond for DEVOGELE. DEVOGELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVOGELE op de google maps. Adres en contacten DEVOGELE
Location of DEVOGELE on the google maps. Address and contacts of DEVOGELE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVOGELE DEVOGELE: Weyhaeghe B | Geva Werken NV | HOTEL BOTERHUIS | Garden-Service AG | DE DIJCKER E.

Other related companies as DEVOGELE: Weyhaeghe B | Geva Werken NV | HOTEL BOTERHUIS | Garden-Service AG | DE DIJCKER E.

DEVOGELE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVOGELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03505432128. Het bedrijf DEVOGELE bevindt zich op het adres: MELLESTRAAT 113; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 650,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DEVOGELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVOGELE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVOGELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVOGELE, openstaande posities, locatie van DEVOGELE op de kaart.

DEVOGELE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVOGELE, company assigned to the tax number BE03505432128. The company DEVOGELE is located at the address: MELLESTRAAT 113; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 650,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DEVOGELE were not found.
The main activity of DEVOGELE is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVOGELE is not available. You also can look at reviews of DEVOGELE, open positions, location of DEVOGELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVOGELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVOGELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVOGELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVOGELE, employees, financial statistics.