DEVAUX

Contactgegevens DEVAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GARE DE COGNEL?E 12; 5022; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81511086 (+32-81511086) 81511086 (+32-81511086)

Fax (fax): +32 (63) 358-24-51 +32 (63) 358-24-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVAUX
Products information DEVAUX

BTW identificatienummer (tax): BE02513092041
Ondernemingsnummer: 5147338867
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DEVAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVAUX
(Get full report from official database of BE for DEVAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVAUX
Addition kinds of activities for DEVAUX

10110000. Ijzer ertsen | Iron ores
20489900. Voorbereide feeds, nec, nec | Prepared feeds, nec, nec
32950209. Kaolien, gemalen of anderszins behandeld | Kaolin, ground or otherwise treated
37140407. Thermostaten, motorvoertuig | Thermostats, motor vehicle
58120301. Box lunch stand | Box lunch stand
80930202. Roken kliniek | Smoking clinic
82490202. Vastgoed- en verzekeringsschool | Real estate and insurance school

Werken bij DEVAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Recruiter (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

 • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

 • Tig Lasser (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

 • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: ASAP TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

 • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

 • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Studentenjob

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

 • Kinderoppas (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: A. SCHOOFS

  Type: Studentenjob

  In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

 • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

  Regio: MANNEKENSVERE

  Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

 • Jobstudent (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: GEO-IT

  Type: Vaste Job

  Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

 • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

 • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

Zoek naar antwoorden van DEVAUX in sociale netwerken
Look for responds of DEVAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVAUX. Laat een reactie achter voor DEVAUX. DEVAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVAUX. Leave a respond for DEVAUX. DEVAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVAUX op de google maps. Adres en contacten DEVAUX
Location of DEVAUX on the google maps. Address and contacts of DEVAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVAUX DEVAUX: CROISSANTERIE CROISSY | COIFFURE MARIAN | CLUB BOECHOUT VOORUIT | DONNAY REN? | Joris Van Herzele

Other related companies as DEVAUX: CROISSANTERIE CROISSY | COIFFURE MARIAN | CLUB BOECHOUT VOORUIT | DONNAY REN? | Joris Van Herzele

DEVAUX is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02513092041. Het bedrijf DEVAUX bevindt zich op het adres: RUE GARE DE COGNEL?E 12; 5022; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DEVAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVAUX is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVAUX, openstaande posities, locatie van DEVAUX op de kaart.

DEVAUX is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVAUX, company assigned to the tax number BE02513092041. The company DEVAUX is located at the address: RUE GARE DE COGNEL?E 12; 5022; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DEVAUX were not found.
The main activity of DEVAUX is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVAUX is not available. You also can look at reviews of DEVAUX, open positions, location of DEVAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVAUX, employees, financial statistics.