DETR? KAREL

Contactgegevens DETR? KAREL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DETR? KAREL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DETR? KAREL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 402; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24526255 (+32-24526255) 24526255 (+32-24526255)

Fax (fax): +32 (14) 862-76-51 +32 (14) 862-76-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DETR? KAREL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DETR? KAREL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DETR? KAREL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DETR? KAREL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DETR? KAREL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DETR? KAREL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DETR? KAREL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DETR? KAREL
Products information DETR? KAREL

BTW identificatienummer (tax): BE03352172851
Ondernemingsnummer: 6996063232
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 706,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in DETR? KAREL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DETR? KAREL
(Get full report from official database of BE for DETR? KAREL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DETR? KAREL
Addition kinds of activities for DETR? KAREL

07529901. Grooming, dieren- en dierlijke specialiteiten | Grooming services, pet and animal specialties
26559902. Pannen en leegten, vezels of karton: uit gekochte materialen | Pans and voids, fiber or cardboard: from purchased material
28739903. Stikstofoplossingen (meststoffen) | Nitrogen solutions (fertilizer)
28999918. Brandvertragende chemicaliën | Fire retardant chemicals
31429901. Slippersokken, gemaakt van gekochte sokken | Slipper socks, made from purchased socks
38449903. Fluoroscopische röntgenapparatuur en buizen | Fluoroscopic x-ray apparatus and tubes
41190102. Hoorse verhuur, met chauffeur | Hearse rental, with driver
48129901. Mobiele telefoondiensten | Cellular telephone services
63119905. Juridische reserve levensverzekering | Legal reserve life insurance
96510201. Inspectie voor arbeidsnormen en veiligheid, overheid | Inspection for labor standards and safety, government

Werken bij DETR? KAREL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DETR? KAREL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DETR? KAREL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DETR? KAREL. Looking for open vacancies in other companies

 • Stekker / machinebediener verpakking (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het product Als de operator in pauze is of afwezig, zorg je ervoor dat de machine blijft draaien Je doet kleine instellingen en aanpassingen aan de machine waar nodig Je zorgt voor een nette omgeving en helpt je collega's waar nodig

 • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

 • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

 • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

 • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

 • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

 • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

 • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

  Type: Studentenjob

  Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

 • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

 • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Studentenjob

  Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

Zoek naar antwoorden van DETR? KAREL in sociale netwerken
Look for responds of DETR? KAREL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DETR? KAREL. Laat een reactie achter voor DETR? KAREL. DETR? KAREL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DETR? KAREL. Leave a respond for DETR? KAREL. DETR? KAREL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DETR? KAREL op de google maps. Adres en contacten DETR? KAREL
Location of DETR? KAREL on the google maps. Address and contacts of DETR? KAREL

Andere gerelateerde bedrijven als come DETR? KAREL DETR? KAREL: HAARMODE | MYKONOS | Rosediam | FRANCKY MEYUS | AGNES LAEVERS

Other related companies as DETR? KAREL: HAARMODE | MYKONOS | Rosediam | FRANCKY MEYUS | AGNES LAEVERS

DETR? KAREL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DETR? KAREL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03352172851. Het bedrijf DETR? KAREL bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 402; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 706,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DETR? KAREL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DETR? KAREL is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DETR? KAREL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DETR? KAREL, openstaande posities, locatie van DETR? KAREL op de kaart.

DETR? KAREL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DETR? KAREL, company assigned to the tax number BE03352172851. The company DETR? KAREL is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 402; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 706,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DETR? KAREL were not found.
The main activity of DETR? KAREL is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DETR? KAREL is not available. You also can look at reviews of DETR? KAREL, open positions, location of DETR? KAREL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DETR? KAREL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DETR? KAREL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DETR? KAREL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DETR? KAREL, employees, financial statistics.