AGNES LAEVERS

Contactgegevens AGNES LAEVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGNES LAEVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGNES LAEVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARSCHOTSESTEENWEG 394; 3012; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16445315 (+32-16445315) 16445315 (+32-16445315)

Fax (fax): +32 (69) 789-11-69 +32 (69) 789-11-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGNES LAEVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGNES LAEVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGNES LAEVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGNES LAEVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGNES LAEVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGNES LAEVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGNES LAEVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGNES LAEVERS
Products information AGNES LAEVERS

BTW identificatienummer (tax): BE07863433837
Ondernemingsnummer: 6094360351
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in AGNES LAEVERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGNES LAEVERS
(Get full report from official database of BE for AGNES LAEVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGNES LAEVERS
Addition kinds of activities for AGNES LAEVERS

5091. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
358903. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
22730202. Deurmatten: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, lompen, enz. | Door mats: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, rags, etc.
32419900. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
35799904. Dating en nummering apparaten | Dating and numbering devices
65199902. Landbouwbedrijven | Farm land leasing

Werken bij AGNES LAEVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGNES LAEVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGNES LAEVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGNES LAEVERS. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • Barman Brasserie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET MOMENT

    Type: Studentenjob

    - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

Zoek naar antwoorden van AGNES LAEVERS in sociale netwerken
Look for responds of AGNES LAEVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGNES LAEVERS. Laat een reactie achter voor AGNES LAEVERS. AGNES LAEVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGNES LAEVERS. Leave a respond for AGNES LAEVERS. AGNES LAEVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGNES LAEVERS op de google maps. Adres en contacten AGNES LAEVERS
Location of AGNES LAEVERS on the google maps. Address and contacts of AGNES LAEVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come AGNES LAEVERS AGNES LAEVERS: ABK BANK | Groupe de Chrétiens Gays | LOUIS BERO | Robert Jean-Marc | Exclusieve Herencoiffure

Other related companies as AGNES LAEVERS: ABK BANK | Groupe de Chrétiens Gays | LOUIS BERO | Robert Jean-Marc | Exclusieve Herencoiffure

AGNES LAEVERS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGNES LAEVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07863433837. Het bedrijf AGNES LAEVERS bevindt zich op het adres: AARSCHOTSESTEENWEG 394; 3012; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in AGNES LAEVERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGNES LAEVERS is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGNES LAEVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGNES LAEVERS, openstaande posities, locatie van AGNES LAEVERS op de kaart.

AGNES LAEVERS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGNES LAEVERS, company assigned to the tax number BE07863433837. The company AGNES LAEVERS is located at the address: AARSCHOTSESTEENWEG 394; 3012; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in AGNES LAEVERS were not found.
The main activity of AGNES LAEVERS is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AGNES LAEVERS is not available. You also can look at reviews of AGNES LAEVERS, open positions, location of AGNES LAEVERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGNES LAEVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGNES LAEVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGNES LAEVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGNES LAEVERS, employees, financial statistics.