DETAVERNIER

Contactgegevens DETAVERNIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DETAVERNIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DETAVERNIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIELTSTRAAT 57; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51655814 (+32-51655814) 51655814 (+32-51655814)

Fax (fax): +32 (14) 235-73-94 +32 (14) 235-73-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DETAVERNIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DETAVERNIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DETAVERNIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DETAVERNIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DETAVERNIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DETAVERNIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DETAVERNIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DETAVERNIER
Products information DETAVERNIER

BTW identificatienummer (tax): BE08745635986
Ondernemingsnummer: 5478027343
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DETAVERNIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DETAVERNIER
(Get full report from official database of BE for DETAVERNIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DETAVERNIER
Addition kinds of activities for DETAVERNIER

354801. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
17969907. Installatie van stroomopwekking apparatuur | Power generating equipment installation
24210403. Tabak hogshead stock | Tobacco hogshead stock
28619902. Marine winkels, hout en tandvlees | Naval stores, wood and gum
32510203. Corncrib tegel | Corncrib tile
35320104. Boren en boorapparatuur, mijnbouw (behalve olie en gas) | Drills and drilling equipment, mining (except oil and gas)
36120305. Elektronische meter transformatoren | Electronic meter transformers
37310301. Bemanning boten, gebouw en reparatie | Crew boats, building and repairing
51310117. Synthetische stoffen, nec | Synthetic fabrics, nec

Werken bij DETAVERNIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DETAVERNIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DETAVERNIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DETAVERNIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

 • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

 • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

 • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

  Regio: EISDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Student (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

 • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

 • Student kapper / kapster op zaterdag (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Voor een kapster te Waarschoot zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op zaterdag. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten, het wassen van de haren, meehelpen bij brushing,... Daarnaast help je mee bij het net houden van het kapsalon.

 • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

 • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

 • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: XatraX

  Type: Werfreserve

  Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van DETAVERNIER in sociale netwerken
Look for responds of DETAVERNIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DETAVERNIER. Laat een reactie achter voor DETAVERNIER. DETAVERNIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DETAVERNIER. Leave a respond for DETAVERNIER. DETAVERNIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DETAVERNIER op de google maps. Adres en contacten DETAVERNIER
Location of DETAVERNIER on the google maps. Address and contacts of DETAVERNIER

Andere gerelateerde bedrijven als come DETAVERNIER DETAVERNIER: Prosteps BVBA | Eyckmans G | Ataf Car Electronics | Schollaert G | KAUFMANN PIANOS

Other related companies as DETAVERNIER: Prosteps BVBA | Eyckmans G | Ataf Car Electronics | Schollaert G | KAUFMANN PIANOS

DETAVERNIER is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DETAVERNIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08745635986. Het bedrijf DETAVERNIER bevindt zich op het adres: TIELTSTRAAT 57; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DETAVERNIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DETAVERNIER is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DETAVERNIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DETAVERNIER, openstaande posities, locatie van DETAVERNIER op de kaart.

DETAVERNIER is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DETAVERNIER, company assigned to the tax number BE08745635986. The company DETAVERNIER is located at the address: TIELTSTRAAT 57; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DETAVERNIER were not found.
The main activity of DETAVERNIER is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DETAVERNIER is not available. You also can look at reviews of DETAVERNIER, open positions, location of DETAVERNIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DETAVERNIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DETAVERNIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DETAVERNIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DETAVERNIER, employees, financial statistics.