Schollaert G

Contactgegevens Schollaert G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schollaert G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schollaert G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jeruzalemstraat 165; 9420; Erpe-Mere (Mere), België

Telefoon (phone): 053 83 15 83; 053 70 01 11 (+32-053 83 15 83; 053 70 01 11) 053 83 15 83; 053 70 01 11 (+32-053 83 15 83; 053 70 01 11)

Fax (fax): +32 (15) 526-14-62 +32 (15) 526-14-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schollaert G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schollaert G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schollaert G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schollaert G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schollaert G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schollaert G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schollaert G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schollaert G
Products information Schollaert G

BTW identificatienummer (tax): BE03254943847
Ondernemingsnummer: 6879058837
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schollaert G
(Get full report from official database of BE for Schollaert G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schollaert G
Addition kinds of activities for Schollaert G

8051. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
078299. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
202200. Kaas; | Cheese; natural and processed
279100. zetwerk | Typesetting
602199. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
32920402. Koppelingsvlakken, asbest | Clutch facings, asbestos
50889900. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
83220307. Tijdelijke hulpdienst | Temporary relief service

Werken bij Schollaert G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schollaert G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schollaert G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schollaert G. Looking for open vacancies in other companies

 • lasser/monteur (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

 • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

 • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

 • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

 • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

 • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

 • Student Social Media (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Het Coachingatelier

  Type: Studentenjob

  U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

 • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: OTN SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

 • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: House of Talents

  Type: Vaste Job

  Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

 • Bordenbouwer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

 • Beitser (M/V) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  Als beitser ben je verantwoordelijk voor het beitsen van tankwagens en de daarbij horende onderdelen

 • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: VABU

  Type: Werfreserve

  Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

Zoek naar antwoorden van Schollaert G in sociale netwerken
Look for responds of Schollaert G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schollaert G. Laat een reactie achter voor Schollaert G. Schollaert G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schollaert G. Leave a respond for Schollaert G. Schollaert G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schollaert G op de google maps. Adres en contacten Schollaert G
Location of Schollaert G on the google maps. Address and contacts of Schollaert G

Andere gerelateerde bedrijven als come Schollaert G Schollaert G: PETER DIRIX | Smeets Software Development/SSD | Verkindt F | INSTITUUT STELLA-MARIS | PAUL TILLEMAN

Other related companies as Schollaert G: PETER DIRIX | Smeets Software Development/SSD | Verkindt F | INSTITUUT STELLA-MARIS | PAUL TILLEMAN

Schollaert G is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schollaert G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03254943847. Het bedrijf Schollaert G bevindt zich op het adres: Jeruzalemstraat 165; 9420; Erpe-Mere (Mere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Schollaert G is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schollaert G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schollaert G, openstaande posities, locatie van Schollaert G op de kaart.

Schollaert G is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schollaert G, company assigned to the tax number BE03254943847. The company Schollaert G is located at the address: Jeruzalemstraat 165; 9420; Erpe-Mere (Mere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Schollaert G is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schollaert G is not available. You also can look at reviews of Schollaert G, open positions, location of Schollaert G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schollaert G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schollaert G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schollaert G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schollaert G, employees, financial statistics.