DEBAENE

Contactgegevens DEBAENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBAENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBAENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJVERSTRAAT 1; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57201101 (+32-57201101) 57201101 (+32-57201101)

Fax (fax): +32 (87) 441-41-27 +32 (87) 441-41-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBAENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBAENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBAENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBAENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBAENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBAENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBAENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBAENE
Products information DEBAENE

BTW identificatienummer (tax): BE06223999023
Ondernemingsnummer: 5113006591
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DEBAENE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBAENE
(Get full report from official database of BE for DEBAENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBAENE
Addition kinds of activities for DEBAENE

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
14290101. Basalt, gebroken en gebroken-steengroeven | Basalt, crushed and broken-quarrying
30699902. Ballen, rubber | Balls, rubber
30869903. Ijskisten of koelers (draagbaar), schuimplastic | Ice chests or coolers (portable), foamed plastics
33150204. Spikes, staal: draad of snij | Spikes, steel: wire or cut
33660000. Kopergieterijen | Copper foundries
50640102. Vaatwassers | Dishwashers
73890102. Auteursagenten en makelaars | Authors' agents and brokers

Werken bij DEBAENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBAENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBAENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBAENE. Looking for open vacancies in other companies

 • TIG lasser (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

 • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

 • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

 • Bekister Waterbouw (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Waasland zijn wij op zoek naar een bekister met ervaring in de waterbouw en dit voor de regio Herentals. Heb jij ervaring als bekister in de waterbouw en zoek je een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket zal bestaan uit: Het maken van bekistingen in de waterbouw Het storten en afwerken van beton De bekistingen plaatsen of basis van een plan Afbreken van bekistingen

 • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

 • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

 • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: SOWEL vzw.

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

 • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: SDB

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

 • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Software Engineer (ASSENT)

  Regio: ASSENT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van DEBAENE in sociale netwerken
Look for responds of DEBAENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBAENE. Laat een reactie achter voor DEBAENE. DEBAENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBAENE. Leave a respond for DEBAENE. DEBAENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBAENE op de google maps. Adres en contacten DEBAENE
Location of DEBAENE on the google maps. Address and contacts of DEBAENE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBAENE DEBAENE: LA ROSةE | Croenen F | Geens Joris | STADSBESTUUR | B.S.B.O. DE BLOESEM

Other related companies as DEBAENE: LA ROSةE | Croenen F | Geens Joris | STADSBESTUUR | B.S.B.O. DE BLOESEM

DEBAENE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBAENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06223999023. Het bedrijf DEBAENE bevindt zich op het adres: VIJVERSTRAAT 1; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 495,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DEBAENE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEBAENE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBAENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBAENE, openstaande posities, locatie van DEBAENE op de kaart.

DEBAENE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEBAENE, company assigned to the tax number BE06223999023. The company DEBAENE is located at the address: VIJVERSTRAAT 1; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 495,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DEBAENE were not found.
The main activity of DEBAENE is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBAENE is not available. You also can look at reviews of DEBAENE, open positions, location of DEBAENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBAENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBAENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBAENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBAENE, employees, financial statistics.