DE VOS DISTRIBUTIE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • DE VOS DISTRIBUTIE
Private companiesMiscellaneous Retail • DE VOS DISTRIBUTIE

Contactgegevens DE VOS DISTRIBUTIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VOS DISTRIBUTIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VOS DISTRIBUTIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLUIS 2; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93856060 (+32-93856060) 93856060 (+32-93856060)

Fax (fax): +32 (55) 671-83-95 +32 (55) 671-83-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VOS DISTRIBUTIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VOS DISTRIBUTIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VOS DISTRIBUTIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VOS DISTRIBUTIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VOS DISTRIBUTIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VOS DISTRIBUTIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VOS DISTRIBUTIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VOS DISTRIBUTIE
Products information DE VOS DISTRIBUTIE

BTW identificatienummer (tax): BE02022277832
Ondernemingsnummer: 2192291259
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 158,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DE VOS DISTRIBUTIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VOS DISTRIBUTIE
(Get full report from official database of BE for DE VOS DISTRIBUTIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VOS DISTRIBUTIE
Addition kinds of activities for DE VOS DISTRIBUTIE

599916. Kunst, fotolijsten en decoraties | Art, picture frames, and decorations
28160106. Zinkpigmenten: zinkoxide, zinksulfide | Zinc pigments: zinc oxide, zinc sulfide
28920201. Amatolen (explosief) | Amatols (explosive)
33390101. Antifrictie dragende metalen, loodbasis | Antifriction bearing metals, lead-base
35790103. Enveloppen vul-, afdichtings- en adresseringsmachines | Envelope stuffing, sealing, and addressing machines
44999902. Kanaal operatie | Canal operation
49250101. Blauwgas, gegarburdeerd: productie en distributie | Blue gas, carbureted: production and distribution

Werken bij DE VOS DISTRIBUTIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VOS DISTRIBUTIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VOS DISTRIBUTIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VOS DISTRIBUTIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker sanitair/ centrale verwarming (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde technieker sanitair/centrale verwarming (m/v)! Je staat in voor het onderhoud en kleine herstellingen van centrale verwarming en sanitair. Dit bij particulieren in de buurt.

 • Elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

 • Werkvoorbereider (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Wortegem-Petegem 28 uren per week (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor een gastgezin wonende te Wortegem-Petegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Bertem (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

 • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Moodmaker Events

  Type: Vaste Job

  Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

 • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

 • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: ELEKTROPLAN

  Type: Vaste Job

  Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

 • Business Developer Industriële Machines (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: DB & S MACHINES

  Type: Vaste Job

  U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

 • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: PALACE

  Type: Flexijob

  U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van DE VOS DISTRIBUTIE in sociale netwerken
Look for responds of DE VOS DISTRIBUTIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VOS DISTRIBUTIE. Laat een reactie achter voor DE VOS DISTRIBUTIE. DE VOS DISTRIBUTIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VOS DISTRIBUTIE. Leave a respond for DE VOS DISTRIBUTIE. DE VOS DISTRIBUTIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VOS DISTRIBUTIE op de google maps. Adres en contacten DE VOS DISTRIBUTIE
Location of DE VOS DISTRIBUTIE on the google maps. Address and contacts of DE VOS DISTRIBUTIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VOS DISTRIBUTIE DE VOS DISTRIBUTIE: Institut St-Joseph | BERQUIN V. | BVP NV | Autoparts Marcel | Mathot R

Other related companies as DE VOS DISTRIBUTIE: Institut St-Joseph | BERQUIN V. | BVP NV | Autoparts Marcel | Mathot R

DE VOS DISTRIBUTIE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VOS DISTRIBUTIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02022277832. Het bedrijf DE VOS DISTRIBUTIE bevindt zich op het adres: SLUIS 2; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 158,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE VOS DISTRIBUTIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VOS DISTRIBUTIE is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VOS DISTRIBUTIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VOS DISTRIBUTIE, openstaande posities, locatie van DE VOS DISTRIBUTIE op de kaart.

DE VOS DISTRIBUTIE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VOS DISTRIBUTIE, company assigned to the tax number BE02022277832. The company DE VOS DISTRIBUTIE is located at the address: SLUIS 2; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 158,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE VOS DISTRIBUTIE were not found.
The main activity of DE VOS DISTRIBUTIE is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VOS DISTRIBUTIE is not available. You also can look at reviews of DE VOS DISTRIBUTIE, open positions, location of DE VOS DISTRIBUTIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VOS DISTRIBUTIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VOS DISTRIBUTIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VOS DISTRIBUTIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VOS DISTRIBUTIE, employees, financial statistics.