DE VLEESCHAUWER

Contactgegevens DE VLEESCHAUWER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VLEESCHAUWER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VLEESCHAUWER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKSTRAAT 83; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92263133 (+32-92263133) 92263133 (+32-92263133)

Fax (fax): +32 (15) 500-37-75 +32 (15) 500-37-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VLEESCHAUWER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VLEESCHAUWER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VLEESCHAUWER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VLEESCHAUWER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VLEESCHAUWER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VLEESCHAUWER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VLEESCHAUWER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VLEESCHAUWER
Products information DE VLEESCHAUWER

BTW identificatienummer (tax): BE02691070556
Ondernemingsnummer: 2310668945
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DE VLEESCHAUWER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VLEESCHAUWER
(Get full report from official database of BE for DE VLEESCHAUWER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VLEESCHAUWER
Addition kinds of activities for DE VLEESCHAUWER

20240305. Mellorine | Mellorine
33249900. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
37280115. Vleugelsamenstellingen en onderdelen, vliegtuigen | Wing assemblies and parts, aircraft
51139900. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec
60999909. Kluisbedrijven | Safe deposit companies

Werken bij DE VLEESCHAUWER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VLEESCHAUWER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VLEESCHAUWER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VLEESCHAUWER. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

 • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

 • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

 • Productieoperator nacht (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

 • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

  Regio: COMINES

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

 • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

 • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Online content marketing (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

 • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

 • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

Zoek naar antwoorden van DE VLEESCHAUWER in sociale netwerken
Look for responds of DE VLEESCHAUWER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VLEESCHAUWER. Laat een reactie achter voor DE VLEESCHAUWER. DE VLEESCHAUWER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VLEESCHAUWER. Leave a respond for DE VLEESCHAUWER. DE VLEESCHAUWER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VLEESCHAUWER op de google maps. Adres en contacten DE VLEESCHAUWER
Location of DE VLEESCHAUWER on the google maps. Address and contacts of DE VLEESCHAUWER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VLEESCHAUWER DE VLEESCHAUWER: COIFFURE PASCALE | BOUCHERIE DI GLORIA | Denamur F | A.C. KAPELLEN | VAN DEN BROECK

Other related companies as DE VLEESCHAUWER: COIFFURE PASCALE | BOUCHERIE DI GLORIA | Denamur F | A.C. KAPELLEN | VAN DEN BROECK

DE VLEESCHAUWER is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VLEESCHAUWER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02691070556. Het bedrijf DE VLEESCHAUWER bevindt zich op het adres: BEEKSTRAAT 83; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE VLEESCHAUWER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VLEESCHAUWER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VLEESCHAUWER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VLEESCHAUWER, openstaande posities, locatie van DE VLEESCHAUWER op de kaart.

DE VLEESCHAUWER is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VLEESCHAUWER, company assigned to the tax number BE02691070556. The company DE VLEESCHAUWER is located at the address: BEEKSTRAAT 83; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE VLEESCHAUWER were not found.
The main activity of DE VLEESCHAUWER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VLEESCHAUWER is not available. You also can look at reviews of DE VLEESCHAUWER, open positions, location of DE VLEESCHAUWER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VLEESCHAUWER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VLEESCHAUWER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VLEESCHAUWER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VLEESCHAUWER, employees, financial statistics.