DE SAERT BRANDSTOFFEN

Contactgegevens DE SAERT BRANDSTOFFEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SAERT BRANDSTOFFEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SAERT BRANDSTOFFEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRIEL 16 BUS 1; 9200; DENDERMONDE (BAASRODE), België

Telefoon (phone): 52333755 (+32-52333755) 52333755 (+32-52333755)

Fax (fax): +32 (87) 994-26-44 +32 (87) 994-26-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SAERT BRANDSTOFFEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SAERT BRANDSTOFFEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SAERT BRANDSTOFFEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SAERT BRANDSTOFFEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SAERT BRANDSTOFFEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SAERT BRANDSTOFFEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SAERT BRANDSTOFFEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SAERT BRANDSTOFFEN
Products information DE SAERT BRANDSTOFFEN

BTW identificatienummer (tax): BE06904602050
Ondernemingsnummer: 5932037353
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 436,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

diesel,gasolie,kolen,lamppetroleum.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SAERT BRANDSTOFFEN
(Get full report from official database of BE for DE SAERT BRANDSTOFFEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SAERT BRANDSTOFFEN
Addition kinds of activities for DE SAERT BRANDSTOFFEN

3582. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
16290102. Kanaalconstructie | Canal construction
25199900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furniture, nec, nec
26110302. Pulp vervaardigd uit afval of gerecycleerd papier | Pulp manufactured from waste or recycled paper
36440104. Schakelbakken, elektrisch | Switch boxes, electric
50850105. Blikjes voor groenten en fruit | Cans for fruits and vegetables
59630000. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations

Werken bij DE SAERT BRANDSTOFFEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SAERT BRANDSTOFFEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SAERT BRANDSTOFFEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SAERT BRANDSTOFFEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur industriebouw (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

 • CNC-operator (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

 • operator 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Kruis 16u/week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Sint-Kruis Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen en ev. strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is op zoek naar een huishoudster die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zichzelf kan organiseren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Agilitas Aarschot

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

 • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van DE SAERT BRANDSTOFFEN in sociale netwerken
Look for responds of DE SAERT BRANDSTOFFEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SAERT BRANDSTOFFEN. Laat een reactie achter voor DE SAERT BRANDSTOFFEN. DE SAERT BRANDSTOFFEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SAERT BRANDSTOFFEN. Leave a respond for DE SAERT BRANDSTOFFEN. DE SAERT BRANDSTOFFEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SAERT BRANDSTOFFEN op de google maps. Adres en contacten DE SAERT BRANDSTOFFEN
Location of DE SAERT BRANDSTOFFEN on the google maps. Address and contacts of DE SAERT BRANDSTOFFEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SAERT BRANDSTOFFEN DE SAERT BRANDSTOFFEN: J. CRAUWELS | RENMANS | Bertec BVBA | VANDERGHEYNST | Bettary Shop

Other related companies as DE SAERT BRANDSTOFFEN: J. CRAUWELS | RENMANS | Bertec BVBA | VANDERGHEYNST | Bettary Shop

DE SAERT BRANDSTOFFEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SAERT BRANDSTOFFEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06904602050. Het bedrijf DE SAERT BRANDSTOFFEN bevindt zich op het adres: BRIEL 16 BUS 1; 9200; DENDERMONDE (BAASRODE). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 436,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Lijst met producten zijn diesel,gasolie,kolen,lamppetroleum..
De hoofdactiviteit van DE SAERT BRANDSTOFFEN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SAERT BRANDSTOFFEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SAERT BRANDSTOFFEN, openstaande posities, locatie van DE SAERT BRANDSTOFFEN op de kaart.

DE SAERT BRANDSTOFFEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SAERT BRANDSTOFFEN, company assigned to the tax number BE06904602050. The company DE SAERT BRANDSTOFFEN is located at the address: BRIEL 16 BUS 1; 9200; DENDERMONDE (BAASRODE). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 436,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. List of products are diesel,gasolie,kolen,lamppetroleum..
The main activity of DE SAERT BRANDSTOFFEN is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SAERT BRANDSTOFFEN is not available. You also can look at reviews of DE SAERT BRANDSTOFFEN, open positions, location of DE SAERT BRANDSTOFFEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SAERT BRANDSTOFFEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SAERT BRANDSTOFFEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SAERT BRANDSTOFFEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SAERT BRANDSTOFFEN, employees, financial statistics.