DE PUTTER

Contactgegevens DE PUTTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PUTTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PUTTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ATTENRODESTRAAT 68; 3391; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16777847 (+32-16777847) 16777847 (+32-16777847)

Fax (fax): +32 (2) 993-62-80 +32 (2) 993-62-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PUTTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PUTTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PUTTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PUTTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PUTTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PUTTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PUTTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PUTTER
Products information DE PUTTER

BTW identificatienummer (tax): BE03450500488
Ondernemingsnummer: 1317779541
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in DE PUTTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PUTTER
(Get full report from official database of BE for DE PUTTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PUTTER
Addition kinds of activities for DE PUTTER

804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
17919906. Metalen lath en furring | Metal lath and furring
37430302. Industriële locomotieven en onderdelen | Industrial locomotives and parts
39990800. Nieuwigheden, bric-a-brac en hobby kits | Novelties, bric-a-brac, and hobby kits
76990200. Tank reparatie en schoonmaakdiensten | Tank repair and cleaning services

Werken bij DE PUTTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PUTTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PUTTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PUTTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

Zoek naar antwoorden van DE PUTTER in sociale netwerken
Look for responds of DE PUTTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PUTTER. Laat een reactie achter voor DE PUTTER. DE PUTTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PUTTER. Leave a respond for DE PUTTER. DE PUTTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PUTTER op de google maps. Adres en contacten DE PUTTER
Location of DE PUTTER on the google maps. Address and contacts of DE PUTTER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PUTTER DE PUTTER: NICOLI FILS | EDWIN SCHARRE | PETER MATTHYS | RESTAURANT EDDY | VANHUYSE LOUIS

Other related companies as DE PUTTER: NICOLI FILS | EDWIN SCHARRE | PETER MATTHYS | RESTAURANT EDDY | VANHUYSE LOUIS

DE PUTTER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PUTTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03450500488. Het bedrijf DE PUTTER bevindt zich op het adres: ATTENRODESTRAAT 68; 3391; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE PUTTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE PUTTER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PUTTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PUTTER, openstaande posities, locatie van DE PUTTER op de kaart.

DE PUTTER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE PUTTER, company assigned to the tax number BE03450500488. The company DE PUTTER is located at the address: ATTENRODESTRAAT 68; 3391; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE PUTTER were not found.
The main activity of DE PUTTER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PUTTER is not available. You also can look at reviews of DE PUTTER, open positions, location of DE PUTTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PUTTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PUTTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PUTTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PUTTER, employees, financial statistics.