DE MUNTER BRANDSTOFFEN

Contactgegevens DE MUNTER BRANDSTOFFEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE MUNTER BRANDSTOFFEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE MUNTER BRANDSTOFFEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 81B100; 1570; GALMAARDEN, België

Telefoon (phone): 54588014 (+32-54588014) 54588014 (+32-54588014)

Fax (fax): +32 (65) 600-70-48 +32 (65) 600-70-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE MUNTER BRANDSTOFFEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE MUNTER BRANDSTOFFEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE MUNTER BRANDSTOFFEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE MUNTER BRANDSTOFFEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE MUNTER BRANDSTOFFEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE MUNTER BRANDSTOFFEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE MUNTER BRANDSTOFFEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE MUNTER BRANDSTOFFEN
Products information DE MUNTER BRANDSTOFFEN

BTW identificatienummer (tax): BE06609619140
Ondernemingsnummer: 4966888427
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DE MUNTER BRANDSTOFFEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE MUNTER BRANDSTOFFEN
(Get full report from official database of BE for DE MUNTER BRANDSTOFFEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE MUNTER BRANDSTOFFEN
Addition kinds of activities for DE MUNTER BRANDSTOFFEN

15210104. Herstel van brandschade, eengezinswoningen | Repairing fire damage, single-family houses
23290302. Basketbal uniformen: mannen, jongeren en jongens | Basketball uniforms: men's, youths', and boys'
51590101. Katoenhandelaren | Cotton merchants
64119907. Patrouille diensten, verzekering | Patrol services, insurance
70419900. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
80990201. Health screening service | Health screening service

Werken bij DE MUNTER BRANDSTOFFEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE MUNTER BRANDSTOFFEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE MUNTER BRANDSTOFFEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE MUNTER BRANDSTOFFEN. Looking for open vacancies in other companies

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

 • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

 • Productiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

 • Administratief bediende schadedossiers (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende schadedossiers ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je indexeert de briefwisseling in de schadedossiers op een correcte manier Je verzorgt de opening van nieuwe dossiers Je voert algemene administratieve taken uit

 • Mecanicien hydraulica (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien hydraulica.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

 • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

 • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Vaste Job

  Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

 • Administratief bediende planning (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

 • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ASSUSOFT

  Type: Vaste Job

  U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

 • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

 • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: CARE AND SALES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

Zoek naar antwoorden van DE MUNTER BRANDSTOFFEN in sociale netwerken
Look for responds of DE MUNTER BRANDSTOFFEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE MUNTER BRANDSTOFFEN. Laat een reactie achter voor DE MUNTER BRANDSTOFFEN. DE MUNTER BRANDSTOFFEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE MUNTER BRANDSTOFFEN. Leave a respond for DE MUNTER BRANDSTOFFEN. DE MUNTER BRANDSTOFFEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE MUNTER BRANDSTOFFEN op de google maps. Adres en contacten DE MUNTER BRANDSTOFFEN
Location of DE MUNTER BRANDSTOFFEN on the google maps. Address and contacts of DE MUNTER BRANDSTOFFEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE MUNTER BRANDSTOFFEN DE MUNTER BRANDSTOFFEN: STUDIO LEYSSEN | EMMANUEL JACQMARD | RENAAT QUINTELIER | CARGO AGENCY | GEORGES VAN DEN HEMEL

Other related companies as DE MUNTER BRANDSTOFFEN: STUDIO LEYSSEN | EMMANUEL JACQMARD | RENAAT QUINTELIER | CARGO AGENCY | GEORGES VAN DEN HEMEL

DE MUNTER BRANDSTOFFEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE MUNTER BRANDSTOFFEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06609619140. Het bedrijf DE MUNTER BRANDSTOFFEN bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 81B100; 1570; GALMAARDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 303,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE MUNTER BRANDSTOFFEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE MUNTER BRANDSTOFFEN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE MUNTER BRANDSTOFFEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE MUNTER BRANDSTOFFEN, openstaande posities, locatie van DE MUNTER BRANDSTOFFEN op de kaart.

DE MUNTER BRANDSTOFFEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE MUNTER BRANDSTOFFEN, company assigned to the tax number BE06609619140. The company DE MUNTER BRANDSTOFFEN is located at the address: STATIONSSTRAAT 81B100; 1570; GALMAARDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 303,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE MUNTER BRANDSTOFFEN were not found.
The main activity of DE MUNTER BRANDSTOFFEN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE MUNTER BRANDSTOFFEN is not available. You also can look at reviews of DE MUNTER BRANDSTOFFEN, open positions, location of DE MUNTER BRANDSTOFFEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE MUNTER BRANDSTOFFEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE MUNTER BRANDSTOFFEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE MUNTER BRANDSTOFFEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE MUNTER BRANDSTOFFEN, employees, financial statistics.