DE MEYER AUREEL

Contactgegevens DE MEYER AUREEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE MEYER AUREEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE MEYER AUREEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOSTRAAT 134; 9920; LOVENDEGEM, België

Telefoon (phone): 93716139 (+32-93716139) 93716139 (+32-93716139)

Fax (fax): +32 (58) 286-97-66 +32 (58) 286-97-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE MEYER AUREEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE MEYER AUREEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE MEYER AUREEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE MEYER AUREEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE MEYER AUREEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE MEYER AUREEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE MEYER AUREEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE MEYER AUREEL
Products information DE MEYER AUREEL

BTW identificatienummer (tax): BE03722412109
Ondernemingsnummer: 6983978271
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DE MEYER AUREEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE MEYER AUREEL
(Get full report from official database of BE for DE MEYER AUREEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE MEYER AUREEL
Addition kinds of activities for DE MEYER AUREEL

1711. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
34430601. Liners, industrieel: metalen plaat | Liners, industrial: metal plate
39490806. Ping-pong apparatuur en benodigdheden, behalve tafels | Ping-pong equipment and supplies, except tables

Werken bij DE MEYER AUREEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE MEYER AUREEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE MEYER AUREEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE MEYER AUREEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenmonteurs gezocht (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bandencentrales in de buurt zijn wij op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal instaan voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden.

 • Productie Operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

 • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

 • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

 • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

 • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

 • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

 • Student stickerafdeling (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Studentenjob

  Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

 • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

 • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

  Type: Vaste Job

  Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

 • JAVA developer (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: onepoint Belgium North

  Type: Vaste Job

  Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

Zoek naar antwoorden van DE MEYER AUREEL in sociale netwerken
Look for responds of DE MEYER AUREEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE MEYER AUREEL. Laat een reactie achter voor DE MEYER AUREEL. DE MEYER AUREEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE MEYER AUREEL. Leave a respond for DE MEYER AUREEL. DE MEYER AUREEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE MEYER AUREEL op de google maps. Adres en contacten DE MEYER AUREEL
Location of DE MEYER AUREEL on the google maps. Address and contacts of DE MEYER AUREEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE MEYER AUREEL DE MEYER AUREEL: VAN CAUTER ELECTRICITEIT | HEIGHT ENERGY | Colemonts Patrick | ANNIE LELIEVRE | Fuchs-Heck-Ritter V茅ronique

Other related companies as DE MEYER AUREEL: VAN CAUTER ELECTRICITEIT | HEIGHT ENERGY | Colemonts Patrick | ANNIE LELIEVRE | Fuchs-Heck-Ritter V茅ronique

DE MEYER AUREEL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE MEYER AUREEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03722412109. Het bedrijf DE MEYER AUREEL bevindt zich op het adres: LOSTRAAT 134; 9920; LOVENDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 840,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE MEYER AUREEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE MEYER AUREEL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE MEYER AUREEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE MEYER AUREEL, openstaande posities, locatie van DE MEYER AUREEL op de kaart.

DE MEYER AUREEL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE MEYER AUREEL, company assigned to the tax number BE03722412109. The company DE MEYER AUREEL is located at the address: LOSTRAAT 134; 9920; LOVENDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 840,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE MEYER AUREEL were not found.
The main activity of DE MEYER AUREEL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE MEYER AUREEL is not available. You also can look at reviews of DE MEYER AUREEL, open positions, location of DE MEYER AUREEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE MEYER AUREEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE MEYER AUREEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE MEYER AUREEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE MEYER AUREEL, employees, financial statistics.