DE KINDEREN

Contactgegevens DE KINDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KINDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KINDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOOREEL 59; 2380; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14658668 (+32-14658668) 14658668 (+32-14658668)

Fax (fax): +32 (51) 438-75-53 +32 (51) 438-75-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KINDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KINDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KINDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KINDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KINDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KINDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KINDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KINDEREN
Products information DE KINDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE07887054443
Ondernemingsnummer: 7495666503
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DE KINDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KINDEREN
(Get full report from official database of BE for DE KINDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KINDEREN
Addition kinds of activities for DE KINDEREN

07210301. Ziektebeheersdiensten bezorgen | Crop disease control services
35310609. Graafmachines: kabel, clamshell, kraan, derrick, dragline, etc. | Excavators: cable, clamshell, crane, derrick, dragline, etc.
35729900. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
91990102. Personeelsbureau, overheid | Personnel agency, government

Werken bij DE KINDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KINDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KINDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KINDEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

 • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

 • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

 • Huishoudhulp regio Dilbeek (ITTERBEEK)

  Regio: ITTERBEEK

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Dilbeek (Itterbeek, Vlezenbeek, Lennik,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

 • Jobstudent Buurtslagers Carrefour Kieldrecht (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Jobstudent (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

 • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

  Regio: PASSENDALE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Vaste Job

  Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

 • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADA Transport

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

 • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

Zoek naar antwoorden van DE KINDEREN in sociale netwerken
Look for responds of DE KINDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KINDEREN. Laat een reactie achter voor DE KINDEREN. DE KINDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KINDEREN. Leave a respond for DE KINDEREN. DE KINDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KINDEREN op de google maps. Adres en contacten DE KINDEREN
Location of DE KINDEREN on the google maps. Address and contacts of DE KINDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KINDEREN DE KINDEREN: CBC | KAPSALON J.M. | AUGUST DEDOBBELEER | WERKHUIZEN LENTZ | DOCKX, JAN

Other related companies as DE KINDEREN: CBC | KAPSALON J.M. | AUGUST DEDOBBELEER | WERKHUIZEN LENTZ | DOCKX, JAN

DE KINDEREN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KINDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07887054443. Het bedrijf DE KINDEREN bevindt zich op het adres: VOOREEL 59; 2380; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 364,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE KINDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KINDEREN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KINDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KINDEREN, openstaande posities, locatie van DE KINDEREN op de kaart.

DE KINDEREN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KINDEREN, company assigned to the tax number BE07887054443. The company DE KINDEREN is located at the address: VOOREEL 59; 2380; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 364,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE KINDEREN were not found.
The main activity of DE KINDEREN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KINDEREN is not available. You also can look at reviews of DE KINDEREN, open positions, location of DE KINDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KINDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KINDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KINDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KINDEREN, employees, financial statistics.