DE JANS

Contactgegevens DE JANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE JANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE JANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 21; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93863594 (+32-93863594) 93863594 (+32-93863594)

Fax (fax): +32 (16) 218-90-13 +32 (16) 218-90-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE JANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE JANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE JANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE JANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE JANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE JANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE JANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE JANS
Products information DE JANS

BTW identificatienummer (tax): BE01705871582
Ondernemingsnummer: 6235260009
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DE JANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE JANS
(Get full report from official database of BE for DE JANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE JANS
Addition kinds of activities for DE JANS

326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
22210309. taffetas | Taffetas
23960405. Sluiers en sluiers: bruids-, begrafenis-, enz. | Veils and veiling: bridal, funeral, etc.
26210307. Melkfilter schijven | Milk filter disks
32319903. Meubelplaten, glas: gesneden, afgeschuind of gepolijst | Furniture tops, glass: cut, beveled, or polished
34480105. Kassen, geprefabriceerde metalen | Greenhouses, prefabricated metal
35419906. Huiswerkmachine gereedschapsmachines, metaalbewerking | Home workshop machine tools, metalworking
39449912. Verf sets, kinderen | Paint sets, children's
80110203. Dispensery, beheerd door artsen | Dispensery, operated by physicians
89990301. Reclame kopie schrijven | Advertising copy writing

Werken bij DE JANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE JANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE JANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE JANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

 • medewerker technische dienst (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

 • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

 • Customer Service medewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GO4JOBS Bornem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

 • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

 • Machine operator (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

 • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

 • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

 • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: VOLTEX

  Type: Vaste Job

  Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van DE JANS in sociale netwerken
Look for responds of DE JANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE JANS. Laat een reactie achter voor DE JANS. DE JANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE JANS. Leave a respond for DE JANS. DE JANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE JANS op de google maps. Adres en contacten DE JANS
Location of DE JANS on the google maps. Address and contacts of DE JANS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE JANS DE JANS: Soleti F | SCHAMP EN CO | MARTINE DINANT | INTAKT | B.O.S.S.-Perfecta

Other related companies as DE JANS: Soleti F | SCHAMP EN CO | MARTINE DINANT | INTAKT | B.O.S.S.-Perfecta

DE JANS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE JANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01705871582. Het bedrijf DE JANS bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 21; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE JANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE JANS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE JANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE JANS, openstaande posities, locatie van DE JANS op de kaart.

DE JANS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE JANS, company assigned to the tax number BE01705871582. The company DE JANS is located at the address: RIJKSWEG 21; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE JANS were not found.
The main activity of DE JANS is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE JANS is not available. You also can look at reviews of DE JANS, open positions, location of DE JANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE JANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE JANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE JANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE JANS, employees, financial statistics.