DE CLERCQ

Contactgegevens DE CLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPENDE 4; 9570; LIERDE, België

Telefoon (phone): 55422685 (+32-55422685) 55422685 (+32-55422685)

Fax (fax): +32 (69) 559-47-31 +32 (69) 559-47-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CLERCQ
Products information DE CLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE07300659179
Ondernemingsnummer: 4730682373
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DE CLERCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CLERCQ
(Get full report from official database of BE for DE CLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CLERCQ
Addition kinds of activities for DE CLERCQ

07520103. Teeltdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Breeding services, pet and animal specialties (not horses)
27599908. Modeplaten: drukwerk, NSK | Fashion plates: printing, nsk
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets
34330104. Gasbrander, industrieel | Gas burners, industrial
35410303. Elektrochemische freesmachines | Electrochemical milling machines
35679907. Infrarood ovens, industrieel | Infrared ovens, industrial
39610105. Pins (juwelen), behalve edelmetaal | Pins (jewelry), except precious metal
50630100. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
50879901. Carnaval en pretpark apparatuur | Carnival and amusement park equipment

Werken bij DE CLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

 • Gemotiveerde arbeiders (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de metaalsector in Houthalen zijn we op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor verschillende functies (plooier, monteur, schrijnwerker).

 • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: House of Talents

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

 • LASSER (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

 • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Test Lead (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: BRIGHTEST

  Type: Vaste Job

  Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

 • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

 • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: SOLUCIOUS

  Type: Vaste Job

  Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

 • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • Homeopaat (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

 • Telecomtechnieker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DCI IT Resources

  Type: Werfreserve

  Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van DE CLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of DE CLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CLERCQ. Laat een reactie achter voor DE CLERCQ. DE CLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CLERCQ. Leave a respond for DE CLERCQ. DE CLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CLERCQ op de google maps. Adres en contacten DE CLERCQ
Location of DE CLERCQ on the google maps. Address and contacts of DE CLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CLERCQ DE CLERCQ: FLJARITEX NV | GROEP ARGENTA | Arcade | A "Allpap" Namur SA | WATERLOO MAXI GB

Other related companies as DE CLERCQ: FLJARITEX NV | GROEP ARGENTA | Arcade | A "Allpap" Namur SA | WATERLOO MAXI GB

DE CLERCQ is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07300659179. Het bedrijf DE CLERCQ bevindt zich op het adres: SPENDE 4; 9570; LIERDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 822,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE CLERCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE CLERCQ is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CLERCQ, openstaande posities, locatie van DE CLERCQ op de kaart.

DE CLERCQ is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CLERCQ, company assigned to the tax number BE07300659179. The company DE CLERCQ is located at the address: SPENDE 4; 9570; LIERDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 822,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE CLERCQ were not found.
The main activity of DE CLERCQ is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CLERCQ is not available. You also can look at reviews of DE CLERCQ, open positions, location of DE CLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CLERCQ, employees, financial statistics.