Arcade

Contactgegevens Arcade: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arcade: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arcade

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Bouchers 36; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 28 76 (+32-02 511 28 76) 02 511 28 76 (+32-02 511 28 76)

Fax (fax): +32 (50) 739-74-14 +32 (50) 739-74-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arcade: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arcade"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arcade"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arcade, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arcade. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arcade, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arcade. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arcade
Products information Arcade

BTW identificatienummer (tax): BE09761047363
Ondernemingsnummer: 4183013916
Hoofdstad (capital): 266,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Arcade zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arcade
(Get full report from official database of BE for Arcade)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arcade
Addition kinds of activities for Arcade

331702. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
599904. Verrekijkers en telescopen | Binoculars and telescopes
912100. Wetgevende instanties | Legislative bodies
23890200. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
36740202. Hybride geïntegreerde schakelingen | Hybrid integrated circuits
39490209. Staven en staafdelen, vissen | Rods and rod parts, fishing
39939904. Displays, verfproces | Displays, paint process
82310103. Religieuze bibliotheek | Religious library

Werken bij Arcade: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arcade: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arcade. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arcade. Looking for open vacancies in other companies

 • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

 • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

 • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

 • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

 • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

 • Monteur glasvezel (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudent (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: TOURING ASSURANCES

  Type: Vaste Job

  Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

 • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

  Type: Vaste Job

  Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

Zoek naar antwoorden van Arcade in sociale netwerken
Look for responds of Arcade in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arcade. Laat een reactie achter voor Arcade. Arcade bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arcade. Leave a respond for Arcade. Arcade on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arcade op de google maps. Adres en contacten Arcade
Location of Arcade on the google maps. Address and contacts of Arcade

Andere gerelateerde bedrijven als come Arcade Arcade: LA TRATTORIA | EUROSERVICES DEVELOPMENT | MOBILEC | CYRILLE LANSLOTS | Watteeuw F

Other related companies as Arcade: LA TRATTORIA | EUROSERVICES DEVELOPMENT | MOBILEC | CYRILLE LANSLOTS | Watteeuw F

Arcade is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arcade, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09761047363. Het bedrijf Arcade bevindt zich op het adres: Rue des Bouchers 36; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 266,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Arcade zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arcade is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arcade is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arcade, openstaande posities, locatie van Arcade op de kaart.

Arcade is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arcade, company assigned to the tax number BE09761047363. The company Arcade is located at the address: Rue des Bouchers 36; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 266,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Arcade were not found.
The main activity of Arcade is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Arcade is not available. You also can look at reviews of Arcade, open positions, location of Arcade on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arcade, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arcade, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arcade, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arcade, employees, financial statistics.