DE BRUYNE TRANSPORT

Particuliere bedrijvenLegale diensten • DE BRUYNE TRANSPORT
Private companiesLegal Services • DE BRUYNE TRANSPORT

Contactgegevens DE BRUYNE TRANSPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BRUYNE TRANSPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BRUYNE TRANSPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SAINT-ETHON 21; 7181; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 67877873 (+32-67877873) 67877873 (+32-67877873)

Fax (fax): +32 (84) 871-56-49 +32 (84) 871-56-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BRUYNE TRANSPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BRUYNE TRANSPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BRUYNE TRANSPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BRUYNE TRANSPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BRUYNE TRANSPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BRUYNE TRANSPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BRUYNE TRANSPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BRUYNE TRANSPORT
Products information DE BRUYNE TRANSPORT

BTW identificatienummer (tax): BE06733764648
Ondernemingsnummer: 7099334716
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 866,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DE BRUYNE TRANSPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BRUYNE TRANSPORT
(Get full report from official database of BE for DE BRUYNE TRANSPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BRUYNE TRANSPORT
Addition kinds of activities for DE BRUYNE TRANSPORT

33170201. Ketelbuizen (geweven) | Boiler tubes (wrought)
33210100. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
36249901. Borstelblokken, koolstof of gegoten grafiet | Brush blocks, carbon or molded graphite
36740400. Stralingsensoren | Radiation sensors
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning
80829901. Oxygen tent service | Oxygen tent service
87410101. Administratief beheer | Administrative management

Werken bij DE BRUYNE TRANSPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BRUYNE TRANSPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BRUYNE TRANSPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BRUYNE TRANSPORT. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

 • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

 • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

 • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

 • Jobstudent (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEAM 4 TALENT

  Type: Vaste Job

  Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

 • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

 • Ervaren Elektricien (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

 • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

 • Automecanicien (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: AUTOMECANO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

 • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

 • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

Zoek naar antwoorden van DE BRUYNE TRANSPORT in sociale netwerken
Look for responds of DE BRUYNE TRANSPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BRUYNE TRANSPORT. Laat een reactie achter voor DE BRUYNE TRANSPORT. DE BRUYNE TRANSPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BRUYNE TRANSPORT. Leave a respond for DE BRUYNE TRANSPORT. DE BRUYNE TRANSPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BRUYNE TRANSPORT op de google maps. Adres en contacten DE BRUYNE TRANSPORT
Location of DE BRUYNE TRANSPORT on the google maps. Address and contacts of DE BRUYNE TRANSPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BRUYNE TRANSPORT DE BRUYNE TRANSPORT: CARINE NEVELSTEEN | Karth?user | BANCONTACT-MISTER CASH | Andr茅 Muriel | FEDERALE POLITIE

Other related companies as DE BRUYNE TRANSPORT: CARINE NEVELSTEEN | Karth?user | BANCONTACT-MISTER CASH | Andr茅 Muriel | FEDERALE POLITIE

DE BRUYNE TRANSPORT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BRUYNE TRANSPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06733764648. Het bedrijf DE BRUYNE TRANSPORT bevindt zich op het adres: RUE DE SAINT-ETHON 21; 7181; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 866,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE BRUYNE TRANSPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BRUYNE TRANSPORT is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BRUYNE TRANSPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BRUYNE TRANSPORT, openstaande posities, locatie van DE BRUYNE TRANSPORT op de kaart.

DE BRUYNE TRANSPORT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BRUYNE TRANSPORT, company assigned to the tax number BE06733764648. The company DE BRUYNE TRANSPORT is located at the address: RUE DE SAINT-ETHON 21; 7181; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 866,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE BRUYNE TRANSPORT were not found.
The main activity of DE BRUYNE TRANSPORT is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BRUYNE TRANSPORT is not available. You also can look at reviews of DE BRUYNE TRANSPORT, open positions, location of DE BRUYNE TRANSPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BRUYNE TRANSPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BRUYNE TRANSPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BRUYNE TRANSPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BRUYNE TRANSPORT, employees, financial statistics.